Wil je dagelijkse handelingen van medewerkers op afstand of locatie gebruiksvriendelijker en eenvoudiger maken? Dat kan! Steeds vaker gebruiken we mobiele applicaties tijdens ons werk. Bijvoorbeeld wanneer geen desktop voorhanden is. Wij ontwikkelen mobiele apps voor iOS en Android, geheel afgestemd op jouw bedrijfsproces en wensen.

Mobiele applicaties

Apps voor elke denkbare toepassing

In vrijwel iedere branche is het gebruik van een mobiele app mogelijk. In de zorg kun je denken aan het inzien van medicijngebruik en het bijhouden van een logboek. Het onderwijs kent mogelijkheden als pushberichten bij roosterwijzigingen en het inzien van resultaten. Maar ook binnen de transportsector is het gebruik van een app handig voor bijvoorbeeld routegegevens, het scannen van barcodes en het aanpassen van de bezorgstatus. Iedere denkbare toepassing is mogelijk.


Waarom een mobiele applicatie?

  • Ook offline beschikbaar
  • Snel en efficiënt voor veelvuldig gebruik
  • Geoptimaliseerde gebruikerservaring voor jouw apparaat
  • Integratie met standaard telefoon-functionaliteiten

Gebruiksvriendelijkheid is key

De juiste functies en gebruiksvriendelijkheid zijn de sleutel tot succes. Daarom starten we ieder project met een uitgebreid gesprek over je doelstelling en de beoogde gebruiker. Ook proberen we al snel gebruikers te betrekken bij de ontwikkeling om feedback op te halen. Samen bepalen we de focus van het ontwikkeltraject.
“We kunnen je app wijzigen zonder deze opnieuw aan te bieden in de appstore. Dat werkt lekker snel.“

Native apps

We ontwikkelen native apps om de beste gebruikerservaring te leveren. Dit betekent dat we apps maken die speciaal voor iOS of Android zijn ontwikkeld. Hierdoor behouden we de look en feel die iOS of Android gebruikers gewend zijn. Daarnaast maakt een native app gebruik van de hardware van de telefoon en integreert de app eenvoudig met standaard telefoon-functionaliteiten als agenda, camera en navigatie. Super handig en gebruiksvriendelijk!

Op maat en eenvoudig aanpasbaar

Alle mobiele apps van Ultraware zijn een combinatie van standaard software en maatwerk, zodat het gebruik optimaal aansluit bij je gebruikers. Daarnaast hebben we een systematiek ontwikkeld waarmee we eenvoudig aanpassingen kunnen doorvoeren, zonder de apps opnieuw aan te bieden in de appstore. Een extra menu-item of extra informatie voegen we dus eenvoudig en snel toe.


Agile ontwikkelproces

We werken Agile, volgens een gefaseerd ontwikkelproces. In korte fases werken we samen aan de mobiele app. Tijdens iedere fase voegen we functionaliteit toe die je aan het eind van de fase ook echt in gebruik kunt nemen. Zo is al snel duidelijk hoe de app eruit ziet en werkt. Na iedere fase bepalen we samen wat we in de volgende fase gaan ontwikkelen of aanpassen, heel transparant.


Ook na de realisatie blijven we je app graag optimaliseren en denken we mee over nieuwe mogelijkheden.


Ook een mobiele app?

Wil je meer informatie over de ontwikkeling van mobiele apps voor jouw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op via 0592 40 88 77 of vul het contactformulier in om teruggebeld te worden door een van onze specialisten.

Ja, bel of mail mij met meer informatie!

Vereist
Vereist
Vereist

© 2021 Ultraware Consultancy and Development B.V. All rights reserved.