Ultraware op Laracon: continue vernieuwing en verbetering

Ultraware.png
25 aug. 2016

23 en 24 augustus 2016 vond de Europese Laracon conferentie plaats in de oude suikerfabriek in Amsterdam. Tijdens dit event komen honderden managers en programmeurs uit de IT wereld samen om de nieuwste versie van Laravel te zien. Aangezien wij ook gebruik maken van Laravel was ook een deel van het Ultraware team aanwezig. Esther, Jelle, Jerke en Arnoud waren in Amsterdam om ons te vertegenwoordigen.


De nieuwste versie van Laravel

Laracon is een conferentie die draait om Laravel. Dit is een PHP framework dat het voor programmeurs over de hele wereld mogelijk maakt om met behulp van een onderliggende structuur op een veilige en solide wijze, eenvoudig webapplicaties te ontwikkelen. Laravel staat bekend om zijn stabiliteit en betrouwbaarheid, daarom werken wij graag hiermee.

Tijdens het event wordt de nieuwste versie van Laravel gepresenteerd. Daarbij wordt uitgelegd hoe het werkt en waarom het beter is dan de vorige versie.


Nieuwe ontwikkelingen

Maar niet alleen de vernieuwde versie van Laravel wordt gepresenteerd. Ook andere ontwikkelingen op het gebied van IT worden gedeeld. Laracon is heel divers! Voor de managers zijn er presentaties over hoe een goed development team in elkaar zit. Voor de programmeurs zijn er presentaties over specifieke oplossingen voor programmeerproblemen. Voor ieder wat wils en elke lezing heeft een toegevoegde waarde!


Voordelen

Esther, Jelle, Jerke en Arnoud hebben het ontzettend naar hun zin gehad! Ze vonden het zeer interessant om twee dagen lang actief bezig te zijn met ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Maar dat is niet het enige voordeel. Door de kennis die is opgedaan tijdens Laracon worden onze producten en diensten vernieuwd en verbeterd. Een echte win-winsituatie!


Meer weten over Laracon?

Meer blogberichten

© 2021 Ultraware Consultancy and Development B.V. All rights reserved.