Beste klant, dat wil je niet!

“Dat wil je niet!” Geen opbeurende zin, toch hoor je het ons vaak zeggen. Tegen collega’s, maar vooral tegen onze klanten. Relaties die we waarderen. Maar waarom zeggen we die zin dan zo vaak? En wat moet jij ­(onze klant)­ daarmee?

Groeiplannen van een ondernemer

Stel, je bent ondernemer en je hebt een duidelijk doel: over 2 jaar wil je 200% meer omzet. Maar, om dat te realiseren moet er nog wel wat gebeuren. Eén van de actiepunten is het verbeteren van je bedrijfssoftware. Dus, je maakt een plan voor de optimalisatie van je software. Of je huurt iemand in om dat te doen. En dan, dan kom je bij ons. Met je plan.

Nou beste ondernemer: “Dat wil je niet!”

Problemen bij softwareontwikkeling

Zoals je op onderstaande afbeelding ziet, zijn er meerdere manieren om naar de ontwikkeling van software te kijken. Jouw plan hoeft dus niet altijd dé oplossing te zijn. Is je plan wel echt nodig? Helpt je plan bij het behalen van de doelstellingen?

Dankzij onze jarenlange ervaring weten we dat wat er in jouw plan beschreven staat, vaak niet is waar jij als ondernemer naar op zoek bent. Of sterker, mee geholpen bent. Hoe dat kan? Omdat je snel geneigd bent om vanuit de software te denken. Hoe het beter kan? Denken vanuit je bedrijfsproces en ­doelstellingen.

Vrijblijvende, gratis procesanalyse

Dus, bespaar je de moeite van het uitdenken van de ideale softwareoplossing. Voorkom hoge kosten voor het inhuren van een adviseur. Maar kom bij ons langs voor een gratis en vrijblijvende procesanalyse. Handig, want dan denken wij de oplossing voor je uit.

Voor een efficiënt bedrijfsproces

Hoe dat werkt? In een vrijblijvend kennismakingsgesprek doorlopen we het bedrijfsproces van je bedrijf. Jij deelt je wensen en je ambities. Op basis van onze jarenlange ervaring denken wij met je mee.

We zijn namelijk niet alleen de bouwer, maar ook de architect van een efficiënt bedrijfsproces. Een architect die vervolgens in nauwe samenwerking, stap voor stap bijdraagt aan de ontwikkeling van jouw organisatie. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Meer over onze werkwijze.

Kosten software ontwikkelen

Denk je, dat kost me vast veel geld? In tegendeel. Het in kaart brengen van het ideale bedrijfsproces doen we tijdens de eerste afspraak voor een procesanalyse gratis. Het resultaat is je ideale bedrijfsproces. Vervolgens kijken we of dat proces te automatiseren is. En is onze oplossing niet de jouwe? Dan doen we niets en dat kost je ook niets.

Dat wil je niet, of toch..

De klant is bij ons dus ook Koning. Altijd. Maar, als je iets vraagt wat je niet verder brengt als ondernemer en bedrijf. Dan roepen we: “Dat wil je niet!”

Kortom; meld je aan voor een eerste, gratis en vrijblijvende procesanalyse. Deel je dromen, doelen en ambities, dan doen wij een voorstel voor het realiseren van jouw ideale bedrijfsproces.

Echt, dit wil je wel!

© 2021 Ultraware Consultancy and Development B.V. All rights reserved.