Software integratie: hoe werkt dat?

Het integreren van verschillende software pakketten kan complex zijn doordat; de diverse pakketten in verschillende programmeertalen geschreven zijn, afkomstig zijn van uiteenlopende leveranciers en/of verouderd zijn. Hoe pak je dat aan?

Sneller, beter, complexer, innovatiever

De steeds sneller veranderende digitale omgeving zorgt voor een toenemende vraag naar:

-Goed werkende mobiele omgevingen

-Online en in the Cloud oplossingen

-Updates/Upgrades

-Veiligheid

-Koppelingen met andere applicaties

Jouw bedrijf en haar omgeving ontwikkelt zich razendsnel en het is dus cruciaal dat je bedrijfssoftware aan deze veranderende eisen voldoet. 

Nieuwe software laten ontwikkelen vs Oude software pakketten updaten?

Oudere versies van software pakketten zijn vaak niet optimaal ingericht op deze ontwikkelingen. Je komt voor de keuze, of je gaat investeren in het updaten of je laat nieuwe software ontwikkelen. Een belangrijke afweging hierin zijn de kosten. Nieuwbouw van software is kostbaar en heeft vaak verregaande gevolgen voor het hele bedrijf en de scholing van haar medewerkers.

Komen deze vragen je bekend voor?

-Als ik switch van software moet ik dan al mijn IT personeel opnieuw opleiden?

-Op de bestaande software zit geen garantie meer, en nu?

-Wat kan ik het beste intern laten doen en waarvoor zoek ik externe software leveranciers?

-Wat kost een externe software adviseur?

We zijn dagelijks in gesprek met ondernemers over bovenstaande vragen. Wil jij ook met ons in gesprek? Wij zorgen er graag voor dat je software voldoet aan de huidige eisen en klaar is voor de toekomst.

Gratis Scan van uw software omgeving?

We komen graag bij je langs om te kijken wat voor jouw bedrijf de te volgen stappen zijn. Succesvolle software integratie begint met het analyseren van de huidige situatie om te bepalen waar te beginnen. Met optimalisatie om daarna te starten en met de realisatie van effici├źnte bedrijfsprocessen door goed ge├»ntegreerde software.

Neem nu contact op voor een gratis analyse!

© 2021 Ultraware Consultancy and Development B.V. All rights reserved.