Wat is Delphi software?

Delphi is de ontwikkelomgeving van de programmeertaal Pascal. Deze taal is vernoemd naar de wiskundige Blaise Pascal en werd voornamelijk toegepast om applicaties te ontwikkelen voor Windows. De nieuwere versies worden ook gebruikt voor het maken van Apps en zijn dus ook geschikt voor iOS, OSx en Android, Linux (binnenkort).

Recente ontwikkelingen

Er zijn verschillende versies Delphi, van de eerste versie (versie 1) tot de nieuwste versie: Delphi XE10. Delphi (versies 5-7) wordt vaak gezien als vrij verouderde software waar moeilijk mee door te ontwikkelen is, maar na het invoeren van de XE versies is Delphi een multiplatform geworden en is dit beeld totaal veranderd. Echter, voor de overstap van de oudere versies naar de nieuwe versie is kennis en ervaring vereist. Ultraware adviseert je daarin en verzorgt de conversie.

Waarom kiezen voor Delphi?

Vaak denken bedrijven met oudere versies van Delphi dat ze moeten overstappen. Dit hoeft niet zo te zijn, recentelijk kiezen bedrijven namelijk voor Delphi omdat de mogelijkheden onbeperkt zijn. Doordat het niet op 1 specifiek platform geschreven is ben je onafhankelijk en kun je de applicaties eenvoudig op diverse gewenste platformen publiceren. Daarnaast is het zeer snel, en kan het goed met veel complexe data overweg.

Delphi Ontwikkelaars

Ultraware is Delphi specialist. Onze programmeurs, engineers en consultants zijn gecertificeerde experts die de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Delphi nauwlettend in de gaten houden. Of je nu op zoek bent naar tijdelijke verhoging van de capaciteit of voor advies over een bepaald traject: de Delphi specialisten van Ultraware staan je graag bij.

Gratis softwareanalyse?

Wij komen graag langs om mee te denken over de mogelijkheden die Delphi biedt, zodat je nog meer uit je bedrijfssoftware haalt. Maak een afspraak voor een gratis bedrijfsprocesanalyse. Binnen een uur analyseren we de diverse applicaties en software pakketten en kijken we naar de mogelijkheden om de applicaties te koppelen en te optimaliseren.

Vraag nu vrijblijvend een software analyse aan

© 2021 Ultraware Consultancy and Development B.V. All rights reserved.