Wat is Software Consultancy?

Software Consultancy is in de basis niets meer dan advies over Software. Ultraware draait deze woorden echter het liefst om. Je kan namelijk pas weten welke software te gebruiken als er een passend advies heeft plaatsgevonden. Dit advies is voor ieder bedrijf anders. Elk bedrijf heeft verschillende wensen en behoeften. Wij helpen die bedrijven op software gebied.

De 3 stappen van Ultraware: Analyse, Optimalisatie en Ontwikkeling.

Stap 1 Analyse: Wat is er nu?

We kijken goed naar de huidige status van het bedrijfsproces. Welke verschillende software pakketten worden gebruikt? Dat brengen we onder in een uitgebreide Software analyse.

Stap 2: Optimalisatie: Waar kan het beter?

De volgende stap is de Software optimalisatie; aan de hand van de analyse beginnen onze consultants en ontwikkelaars stap voor stap met het verbeteren van de bedrijfsprocessen en de software.

Stap 3: Ontwikkeling: Wat is de beste oplossing?

Na de optimalisatie begint de realisatie van de best passende software.Dit wordt continu doorontwikkeld en gemonitord. Wij doen dit aan de hand van een cyclisch ontwikkelproces.

Voordelen Software Consultancy van Ultraware

✓ Goed beheersbare kosten

✓ Snel: we kunnen meteen aan de slag

✓ Flexibel

✓ Deskundig

Onze software consultants zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Zij kunnen je bedrijfsproces dankzij software beter, sneller en eenvoudiger maken.   

Veelvoorkomende vragen:

-Hoe koppel ik verschillende applicaties aan elkaar?

-Kun je online applicaties koppelen met offline systemen?

-Kan ik beter zelf mensen in dienst nemen of externe consultants inschakelen?

-Hoe zorg ik dat mijn software klaar is voor de nieuwste ontwikkelingen?

-Welke processen kunnen efficiënter door de juiste software?

Bovenstaande zijn allemaal vraagstukken die spelen binnen bedrijven en organisaties. Wij geven je graag de antwoorden op die vragen. Laat daarvoor je software en bedrijfsprocessen vrijblijvend door ons analyseren.

Gratis Proces Analyse aanvragen

Vraag nu een Gratis Proces Analyse aan. Tijdens die analyse brengen we in kaart wat de huidige en de gewenste situatie is. We analyseren allereerst de bestaande processen omdat dit belangrijker is dan de software. Efficiënte processen binnen een bedrijf zorgen ervoor dat er minder software benodigd is en dat de verschillende applicaties optimaal samenwerken.

Neem nu contact op voor een gratis analyse!

© 2021 Ultraware Consultancy and Development B.V. All rights reserved.