Wat kost software ontwikkelen?

We krijgen vaak de vraag wat het gaat kosten om software op maat te ontwikkelen. Het antwoord hierop is niet eenvoudig aangezien het afhangt van diverse factoren zoals: tijd, beschikbaarheid, programmeertaal en de diverse gewenste koppelingen met andere applicaties.

Belangrijker dan de vraag wat het gaat kosten om software te ontwikkelen voor je bedrijf is echter waarvoor je de software wil gebruiken. Dat is voor ons dan ook altijd het startpunt. Het antwoord van deze vraag laat namelijk ook zien wat de ontwikkelde software gaat opleveren! 

Software op maat iets voor jouw bedrijf?

In een bedrijf lopen meerdere software pakketten naast en - helaas ook vaak - langs elkaar. Door de diverse applicaties te koppelen gaat de software samenwerken en creëer je synergie.

Ultraware is specialist in het aan elkaar koppelen van software. Maakt jouw bedrijf gebruik van meerdere van de volgende software; CRM, ERP, boekhoudsoftware, mail, telefoon, agenda, documenten, cloud, procesmanagement en meer? Dan is het op de juiste manier koppelen van deze applicaties een must! 

Software Analyse

Wij analyseren uitgebreid wat de huidige situatie is en wat een optimaal resultaat is waar we gezamenlijk naartoe gaan werken. Door exact in kaart te brengen welke systemen er actief zijn, bepalen we welke functionaliteiten er gewenst zijn en welke software daarvoor benodigd is. Zo nodig wordt dit op maat gemaakt.

Start nu met besparen!

Wil je ook graag besparen op uitgaven aan IT en Software? Wij berekenen graag samen met jou wat efficiënte inzet van verschillende samenwerkende applicaties gaat opleveren.

Goede maatwerk software zorgt voor:

-Optimalisatie van de diverse bedrijfsprocessen

-Besparing op arbeidsuren

-Beperken onderhoudskosten huidige software

Ultraware voor software advies op maat

Wij helpen je graag inzichtelijk te maken wat voor jouw bedrijf de beste oplossing is en wat het je gaat opleveren. Dit kan een besparing in geld en/of tijd zijn. Wat het oplevert is toch belangrijker dan wat het kost?

Neem nu contact op voor een gratis analyse!

© 2021 Ultraware Consultancy and Development B.V. All rights reserved.