0592 40 88 77
HomeSoftware projectenBlogsContact

Innovatieve toekomstbestendige software voor bedrijven met unieke processen

GRatis analyseMaatwerk software
Fullservice specialist in maatwerk software
Voorloper in duurzaamheid
ISO-27001 & NEN7510 gecertificeerd

Maatwerk software

Maar dan slimmer en efficiënter

Ben jij klaar voor innovatie? Toe aan de volgende stap met jouw bedrijf? Met maatwerksoftware die precies aansluit bij jouw bedrijfsprocessen kun je er van op aan dat jouw business perfect wordt ondersteund.

Wij geloven dat software zich hoort te vormen naar het proces, niet andersom. Ultraware ontzorgt van idee tot oplevering en werkt samen met jou naar een applicatielandschap wat past als een jas. Kies voor de efficiëntie, schaalbaarheid en daadkracht van maatwerksoftware, uitgevoerd in moderne, toekomstbestendige technologieën en met respect voor jouw bedrijf.

Meer informatie

Delphi

Upgraden maar!

Ben jij de trotse eigenaar van een oude Delphi applicatie, en kan deze wel een opfrisbeurt gebruiken? Ultraware is de Delphi specialist van het noorden. Ons ervaren ontwikkelteam brengt jouw applicaties naar de nieuwste versie van Delphi.

Bepaal zelf de look and feel van je ontwikkelomgeving, of breid je bestaande applicatie uit met webapplicaties of mobiele apps. Er gaat een online wereld voor je open.

onze talen

Parlez-vous GoLang?

Iedere programmeertaal heeft zijn eigen kracht. Onze ontwikkelaars spreken dan ook vloeiend meerdere programmeertalen, zodat het resultaat optimaal aansluit bij jouw behoeften.

Wat dacht je bijvoorbeeld van:

GoLang
Delphi
Typescript
Javascript

Node.js
Java
Python
Vue.js

React
Angular
.NET
PHP

Dit is hoe wij werken

Onze software past zich aan jou aan en niet andersom.

Jij bent het liefst bezig met jouw business en hebt helemaal geen tijd om je aan te passen aan slecht passende software. Daarom begint het maatwerktraject met jou, jouw bedrijf en jouw behoeften.

Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring over technische, maar ook bedrijfseconomische en financiële zaken komen we snel tot de kern. De mogelijke oplossing omvat jouw huidige IT-infra waar deze goed ondersteunt, standaardoplossingen waar dit economisch is, en maatwerk waar dit echte waarde levert.

Het resultaat is een onafhankelijk advies waar jij, jouw bedrijf én jouw bedrijfsprocessen mee vooruit kunnen. Ben jij toe aan die volgende stap? Neem dan contact op.

over ons

1

Waar sta je nu?

Iedere nieuwe samenwerking start met een analyse van je bestaande bedrijfsprocessen. Dit is het uitgangspunt van iedere verandering. Wat doe je nu, en wat levert dat op? Deze nulmeting is de basis en vormt in een later stadia een vergelijkingspunt.

2

Waar wil je naar toe?

Zet die stip op jouw horizon! Ultraware wil jouw visie werkelijkheid maken. Daarom kijken we verder dan het nu, en onderzoeken we de mogelijkheden voor groei en optimalisatie.

3

Hoe komen we daar?

Na de analyse weet jij precies hoe jouw bedrijf kan groeien. Ga je met ons in zee? Dan zorgen wij niet voor zomaar een oplossing; we zorgen voor de optimale oplossing. Ook na livegang houden we alles scherp in de gaten en staan we voor je klaar.

kennismaken

Wij werken o.a. voor:

Iddink
Van Smaak
Siemens Energy
Redvan
Provincie DrenthePeter Boersema - Edu-ix

"Ultraware biedt een compleet verzorgd, modern totaalpakket."

Ruim een miljoen leerlingen nemen deel aan het voortgezet onderwijs. Maar liefst driekwart daarvan krijgen toegang tot digitale leermiddelen met behulp van Edu-iX; de systemen zijn als het ware een onzichtbare motor van het digitaal leren. Ultraware stond aan de wieg van dit systeem. Nog steeds begeleidt Ultraware als host, ontwikkelaar, ondersteuner en architect dagelijks deze honderdduizenden leerlingen naar plaatsonafhankelijk, digitaal onderwijs.

bekijk de caseBekijk alle cases

"Samen het beste resultaat behalen, daar doe ik het voor."

Ontmoet Bouwkoontmoet het team
Lauwers 18, Assen+ 31 (0) 592 40 88 77info@ultraware.nl

Privacy statement