Datawarehousing

ADVIES

Van analyse tot implementatie

Hoe kun je je bedrijfsproces nog beter inrichten? Tijdens een adviestraject vertalen we datgene wat jij écht nodig hebt naar een mogelijke oplossing. Daarbij maken we gebruik van onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis. Kennis over technische innovatie, maar ook over financiële- en bedrijfseconomische zaken. Ons advies beperkt zich dus niet tot de IT, maar geeft inzicht in de optimalisatie van het gehele bedrijfsproces. Het resultaat is een onafhankelijk advies met een oplossing die past bij jouw organisatie en jouw visie.

AUTOMATISEREN

Met maatwerk

De klantenservice, afdeling financiën, de administratie en de logistiek; ze maken allemaal gebruik van software. Voor veel processen voldoet een standaardoplossing. Andere processen zijn uniek voor jouw bedrijf.
Ultraware heeft vele jaren ervaring in het ondersteunen van unieke bedrijfsprocessen met maatwerk software die perfect aansluit op jouw behoeften. Waar mogelijk sluiten we hier aan bij bestaande standaardoplossingen. Hierdoor zijn jouw bedrijfsprocessen optimaal op elkaar aangesloten en maak jij optimaal gebruik van alle mogelijkheden die jouw pakketten bieden.

BEDRIJFSOPTIMALISATIE

Koppelen van applicaties

Jouw bedrijf is in beweging. Terwijl jij op de zaak aan je business werkt is de accountmanager op bezoek bij een van je klanten en boekt je administratief medewerker op de thuiswerkplek een factuur in. Met slimme integraties van Ultraware heeft iedereen altijd en overal toegang tot de juiste applicaties.
Denk aan een app waarmee medewerkers overal uren kunnen schrijven. Of een applicatie waarmee je altijd je voorraadbeheer kunt inzien. Eenmaal live optimaliseren we de applicaties, zodat ze niet alleen heel effectief, maar ook gebruiksvriendelijk zijn.

ONZE PRODUCTEN

Wat we maken en spreken

Wij analyseren en optimaliseren je bedrijfsproces en realiseren je bedrijfssoftware. Daarin werken we samen van behoefte naar oplossing. Alles met het doel om meerwaarde voor je organisatie te creëren.

MAATWERK SOFTWARE

Webapplicaties/ -portals
Delphi onderhoud
Security
Consultancy
Linux hosting
Kunstmatige intelligentie
Microservices
API's
Koppelingen

ONZE TALEN

Golang
Delphi
Typescript
Javascript
Java
.NET
Python
PHP
Vue.js
React
Angular
We analyseren graag jouw unieke processen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies over waar maatwerk software jouw proces kan ondersteunen
CONTACT OPNEMEN

"Ik wil voordeel behalen voor onze klanten."

Ontmoet Gaston en de rest van het team