Analyseren, optimaliseren en realiseren doen we niet alleen op het gebied van software. Ook als het gaat om onze omgeving proberen we duurzaam, effectief en efficiënt te acteren.

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Een bedrijf is continu in beweging. Ons bedrijf ook. Om waarde te blijven creëren, ondernemen we op een maatschappelijk verantwoorde manier. Met oog voor onze mensen en onze omgeving.

Topprestaties lever je niet zomaar, daarin is je gezondheid erg belangrijk. Wij werken met gedreven ontwikkelaars, analisten en consultants. Allemaal ambitieuze personen, die het beste uit zichzelf willen halen. Om dat te stimuleren ondersteunen wij hun op het gebied van sport, ontspanning en voeding.

Educatie en innovatie zijn essentieel voor een duurzame bedrijfsvoering. Wij zijn continu bezig met technische innovatie. Die kennis delen we niet alleen met elkaar en onze klanten, maar ook met de software architecten van de toekomst; studenten op de hogescholen en universiteiten.

Wij analyseren, optimaliseren en realiseren niet alleen software, maar bouwen op dezelfde manier aan ons nieuwe kantoor. Een kantoor dat intelligent met energie omgaat en zodoende energie bespaart. Omdat een goed (werk-)klimaat bijdraagt aan een duurzame omgeving. Zo heeft ons kantoor één overkoepelend regelsysteem, dat met alle aanwezige systemen samenwerkt. Dat betekent dat de systemen voor ventilatie, verwarming, verlichting en beveiliging allemaal samenwerken. Als we ons kantoorpand niet gebruiken staat alles ook daadwerkelijk uit doordat de stroom is uitgeschakeld door het systeem. Met 90% energiebesparing als resultaat.

Meer over Ultraware


  • Blockchain Technologie binnen softwareontwikkeling

    Binnen Ultraware zien we de Blockchain geheel los van Bitcoins en bekijken we of we met deze technologie bepaalde klanten nog beter kunnen bedienen. Collega Lars weet enorm veel over dit onderwerp en legt uit hoe Blockchain van meerwaarde kan zijn binnen softwareontwikkeling.


    Lees meer »

© 2019 Ultraware Consultancy and Development B.V. All rights reserved.