Analyseren, optimaliseren en realiseren doen we niet alleen op het gebied van software. Ook als het gaat om onze omgeving proberen we duurzaam, effectief en efficiënt te acteren.

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Een bedrijf is continu in beweging. Ons bedrijf ook. Om waarde te blijven creëren, ondernemen we op een maatschappelijk verantwoorde manier. Met oog voor onze mensen en onze omgeving.

Topprestaties lever je niet zomaar, daarin is je gezondheid erg belangrijk. Wij werken met gedreven ontwikkelaars, analisten en consultants. Allemaal ambitieuze personen, die het beste uit zichzelf willen halen. Om dat te stimuleren ondersteunen wij hun op het gebied van sport, ontspanning en voeding.

Educatie en innovatie zijn essentieel voor een duurzame bedrijfsvoering. Wij zijn continu bezig met technische innovatie. Die kennis delen we niet alleen met elkaar en onze klanten, maar ook met de software architecten van de toekomst; studenten op de hogescholen en universiteiten.

Wij analyseren, optimaliseren en realiseren niet alleen software, maar bouwen op dezelfde manier aan ons nieuwe kantoor. Een kantoor dat intelligent met energie omgaat en zodoende energie bespaart. Omdat een goed (werk-)klimaat bijdraagt aan een duurzame omgeving. Zo heeft ons kantoor één overkoepelend regelsysteem, dat met alle aanwezige systemen samenwerkt. Dat betekent dat de systemen voor ventilatie, verwarming, verlichting en beveiliging allemaal samenwerken. Als we ons kantoorpand niet gebruiken staat alles ook daadwerkelijk uit doordat de stroom is uitgeschakeld door het systeem. Met 90% energiebesparing als resultaat.

Meer over Ultraware


 • Stan de dinosaurus

  Voor de deur van het Google-gebouw staat Stan de dinosaurus. Stan is een afgietsel van één van de best bewaard gebleven Tyrannosaurus Rex skeletten ter wereld. Het oorspronkelijke fossiel staat in South Dakota. Stan kijkt bezoekers en binnenkomende medewerkers aan met een dreigende blik en opengesperde kaken. Toen Serge afgelopen jaar in Amerika was, bleek dat Stan meer was dan slechts een gimmick.


  Lees meer »
 • Webbased of native bedrijfssoftware. Wat is het verschil?

  Je bent op zoek naar nieuwe bedrijfssoftware. Dan sta je voor de keuze; web-based of native bedrijfssoftware? Maar wat is het verschil? Welke keuze is efficiënter, veiliger of goedkoper?

  Om deze vragen te beantwoorden, heb je informatie nodig. Daarom helpen wij jou, net als onze andere klanten, graag aan voldoende informatie om tot een goede beslissing te komen.


  Lees meer »
 • Go: een nieuwe en groene programmeertaal

  Een nieuw jaar gaat gepaard met goede voornemens. Bij ons is dat niet anders. Wat het goede voornemen van Ultraware is? Een groot deel van onze programmeurs leren dit jaar een nieuwe programmeertaal genaamd Go. Nog nooit gehoord van deze taal? Dat kan kloppen. Het is nu nog vrij onbekend in Nederland, maar wij geloven dat Go in een korte tijd de belangrijkste programmeertaal gaat worden en PHP gaat vervangen. Je leest hier waarom!


  Lees meer »
 • De 3 ondernemerslessen van Silicon Valley

  Samen met 30 Noord-Nederlandse ondernemers naar het Mekka van innovatie: Silicon Valley. Klinkt als een droomreis toch? En Serge kreeg de kans om mee te gaan. Dat het inspirerend zou worden, was te verwachten met bezoekjes aan bijvoorbeeld Alta Motors, Stanford University Campus, B8ta en Autodesk Gallery. Maar ook op het gebied van ondernemen heeft het nieuwe inzichten gegeven. Benieuwd geworden?


  Lees meer »
 • Ultraware op Laracon: continue vernieuwing en verbetering

  23 en 24 augustus 2016 vond de Europese Laracon conferentie plaats in de oude suikerfabriek in Amsterdam. Tijdens dit event komen honderden managers en programmeurs uit de IT wereld samen om de nieuwste versie van Laravel te zien. Aangezien wij gebruik maken van Laravel was ook een deel van het Ultraware team aanwezig. Esther, Jelle, Jerke en Arnoud waren in Amsterdam om ons te vertegenwoordigen.


  Lees meer »

© 2018 Ultraware Consultancy and Development B.V. All rights reserved.