0592 40 88 77
HomeSoftware projectenBlogsContact

Consultancy

Raad en daad
op maat

Heb jij met jouw bedrijf al ervaring met maatwerk software, maar zoek jij de upgrade, update of extra beveiliging? Met Ultraware Consultancy heb je een solide partner die je met raad en daad bijstaat.

advies

Van analyse tot implementatie

Voor bedrijven die al ervaring hebben met maatwerk software is er Ultraware Consultancy. Of je nu jouw softwarelandschap opnieuw onder de loep wilt nemen, een nieuwe oplossing wilt integreren, of alleen nieuwsgierig bent of er nóg meer kan worden geoptimaliseerd; de expertise van Ultraware helpt je de volgende stap te zetten.

Een gezond bedrijf is in beweging. Je verandert, groeit en ontwikkelt. Groeit jouw software met je mee? Vertrouw op de expertise en ervaring van onze consultants en verzeker je van een passend advies.

Security

en privacy

Je moet er als bedrijf toch niet aan denken dat jouw gegevens, of de persoonlijke informatie van jouw klanten op straat komt te liggen. Maar hoe veilig is die informatie binnen jouw softwarelandschap, en de rest van jouw bedrijf?

Laat de beveiliging niet aan het toeval over; maak eens een afspraak met een security consultant of ethical hacker van Ultraware. Alles wat te maken heeft met databescherming komt aan bod. Van encryptie en hacking, tot phishing en bewustwording.

CI/CD

Geautomatiseerde buildstraat

De IT infrastructuur is het zenuwcentrum van bijna iedere organisatie. Met een geautomatiseerde buildstraat voor Continuous Integration & Continuous Delivery vergroot je de betrouwbaarheid, tijdigheid en inzichtelijkheid van jouw IT.

Met een geautomatiseerde buildstraat voor jouw maatwerk software combineer je versiebeheer, deployment en geautomatiseerd testen in één proces. Wil jij weten wat een CI/CD buildstraat jou kan opleveren? Maak dan een afspraak met een van onze consultants.

Ben je benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

contact

"Het maximale behalen door het team goed tot zijn recht te laten komen"

Ontmoet Sanderontmoet het team
Lauwers 18, Assen+ 31 (0) 592 40 88 77info@ultraware.nl

Privacy statement

Ultraware werkt samen met Baas bv aan het ontwikkelen van een Smart Indoor Climate Systeem. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door EFRO van de Europese Commissie.

Klik hier voor meer informatie