0592 40 88 77
HomeSoftware projectenBlogsContact

Software upgrade en uitbreiding

Mijn bedrijf groeit. Mijn software ook.

Jouw onderneming groeit. Van de keukentafel naar kantoor, van ZZP daar MKB, en misschien wel verder? En niet alleen je onderneming verandert. Ook de eisen die je stelt aan je gereedschap, je werkplek en je software veranderen. Natuurlijk kun je een nieuw pakket aanschaffen of een nieuwe applicatie laten ontwikkelen, maar zit je echt te wachten op zo'n grote en ingrijpende verandering?

Laat je huidige software meegroeien met een aanpassing, uitbreiding of upgrade door Ultraware - Your Growth Specialist.

Plan vandaag nog een afspraakLees meer over onze werkwijze

Extra functionaliteit

Net wat meer mogelijkheden

Wanneer je een huis koopt, doe je dit voor de lange termijn. Moet er iets anders? Dan stroop je de mouwen op en verwijder je een tussenmuur of bouw je een dakkapel. Zo blijft jouw huis aan jouw wensen voldoen.

Met software is dit eigenlijk precies zo. Of het nu gaat om een maatwerkapplicatie of een standaardpakket; laat je niet beperken door wat er nu is, maar laat software je ondersteunen in het behalen van jouw bedrijfsdoelen.

Bij Ultraware werken meerdere enthousiaste ontwikkelteams met samen vele jaren ervaring in het onderhouden, verbeteren en uitbreiden van software. Of het nu gaat om een verandering in de huidige code, of een applicatie die naadloos aansluit op jouw huidige landschap; we vertellen je graag over de mogelijkheden.

Aanpassen

Software in dienst van je business

Software hoort jouw bedrijf te ondersteunen en jouw bedrijfsprocessen optimaal te faciliteren. Daarom begint ieder aanpassingstraject met een grondige analyse. Wat voor software gebruik je nu, welke mogelijkheden zijn er in de code zelf, en welke mogelijkheden voor koppelingen liggen er buiten de software? En het belangrijkste: waar wil je naartoe?

De antwoorden op deze vragen leiden naar een verbetervoorstel. Altijd Agile en stapsgewijs, zodat jij snel de eerste meerwaarde ervaart en wij nét zo snel weten of ons werk jouw bedrijf echt goed ondersteunt.

Na de eerste oplevering kun je altijd bij Ultraware terecht voor advies, ondersteuning en verdere aanpassingen. Jouw bedrijf is immers nog lang niet uitgegroeid.

Voorbeelden

laat je inspireren

Resultaatgericht ondernemen

in drie stappen

1. Analyse

Waar sta je nu, wat kan er nu en waar wil je naartoe? Ieder verandertraject begint met een analyse van je huidige softwarelandschap en een verkenning van jouw zakelijke ambities.

2. Advies

Onze experts adviseren over hoe de beoogde doelen het snelst kunnen worden behaald en doen een verbetervoorstel. Welke veranderingen hebben de meeste impact, en hoe kunnen die het best worden uitgevoerd?

3. resultaat

Ultraware hecht grote waarde aan Agile werken. Zo heb jij snel een eerste resultaat én weten wij snel of wij de juiste dingen doen. We blijven met elkaar in overleg en sturen bij waar nodig.

Klinkt goed! Tijd voor een kop koffie

Onze experts

Wat je wilt, én wat je nodig hebt

Serge is directeur van Ultraware.

"Bedrijven écht verder helpen met het behalen van hun groeiambities, daar doe ik het voor. De Agile ontwikkelmethode past daar uitstekend bij. Zo kan de ontwikkeling van de software optimaal meeveren met de veranderende buitenwereld.

Soms is de perfecte softwareverandering er een die je niet direct zelf voor ogen had. Door regelmatig, maar vooral ook goed te blijven communiceren houden we het doel scherp."

Maak een afspraak
Lauwers 18, Assen+ 31 (0) 592 40 88 77info@ultraware.nl

Privacy statement

Ultraware werkt samen met Baas bv aan het ontwikkelen van een Smart Indoor Climate Systeem. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door EFRO van de Europese Commissie.

Klik hier voor meer informatie