Over Ultraware

Wij geloven dat het altijd beter kan; voor onze klanten, voor onze medewerkers en voor onze planeet. Elke dag werken wij met gedreven specialisten en onze klanten samen aan kleine en grote verbeteringen. Ontwikkeling is noodzakelijk. Stilstaan is achteruit gaan. Iedere stap naar voren is er eentje dichterbij je droom, dichterbij je visie. Met innovatieve oplossingen en slimme optimalisaties helpen we jou om die stap te zetten.

WE ANTICIPATE THE FUTURE

Op de toekomst inspelen en de planeet een beetje mooier achterlaten; eigenlijk benaderen we alles om ons heen op deze manier. Voor jou, onszelf en de wereld. We denken vooruit, omdat we ervan overtuigd zijn dat we nu al kunnen bijdragen aan de toekomst. Idealistisch? Klopt.
We kijken verder, naar de dromen die jij wilt bereiken, waar jij dan wilt staan, waar wij willen staan en hoe we willen dat de wereld er dan uitziet. Wij zijn wereldverbeteraars en luchtkastelenbouwers, idealisten en aanpakkers, doeners en innovators. Wij zijn Ultraware.

"De dromen van onze klanten waarmaken met innovatieve software"

WE ANTICIPATE THE FUTURE

Het kloppend hart van Ultraware is het team. Zij maken dag in dag uit het verschil voor jou en onze vele andere klanten, of het nu met een goed advies, vakkundig geschreven software of een heerlijke bak koffie is.

Serge de Mul

CEO

Piet Jan

Devops

Rick

Developer

Casto en Whiskey

Sfeermakers

Mitchell

Developer

Marianne

Chief Happiness Officer

Monique

CHRO

Arjan

Support engineer & tester

Pieter

Teamlead backoffice development

Marcus

ICT Engineer en Facilitair management

Arno

Developer

Marinus

Developer

Maarten

Personal & procescoach

Gaston

Project/accountmanager & COO

Petra

Office manager

Robin

Developer

André

Architect

Bouwko

Security Officer & DevOps

Sander

Teamlead webdevelopment

Edwin

Developer

Harry

Tester/Developer

Elwin

Developer

Thijs

Developer