0592 40 88 77
HomeSoftware projectenBlogsContact

Performance

Topprestaties voor topresultaten

Je bedrijf is als een goed geoliede machine. Iedere medewerker heeft zijn taak, iedere tijdsinvestering zijn doel en ieder stuk techniek zijn functie. Je presteert zelf op hoog niveau, maar doet je software dat ook?

Wanneer de snelheid of beschikbaarheid van jouw ICT landschap te wensen over laat is het tijd om contact op te nemen met Ultraware - Your Performance Specialist.

Plan vandaag nog een afspraakLees meer over onze werkwijze

Traag

Meer wachten dan werken

Een van de eerste tekenen van een teruglopende performance is het vertragen van de software. Schermen laden niet snel, video wordt haperend, hortend en stotend vertoond, en sommige applicaties vertonen time-out meldingen.

Wanneer jouw applicatie niet alleen door je medewerkers maar ook door je klanten wordt gebruikt, kan zo'n vervelend probleem leiden tot klachten of zelfs imagoschade. Laat daarom jouw performanceproblemen aanpakken door Ultraware.

code OF infrastructuur

Het complete plaatje

Een tegenvallende performance kan veel verschillende oorzaken hebben. Zo kan de infrastructuur problemen opleveren, maar ook de code kan inefficiënt geschreven worden.

De teams van Ultraware zijn daarom ook van alle disciplines voorzien; van ervaren programmeurs tot vakkundige beheerders. Door elke schakel tussen toetsenbord en database met de juiste expertise te bekijken én te behandelen kunnen bijna alle performanceproblemen worden opgespoord en verholpen.

Ondernemen met topprestaties

in drie stappen

1. Analyse

Het probleem wordt voorgelegd aan een multidisciplinair team van specialisten. Zo wordt de zwakke schakel snel gevonden en ontstaat een goed startpunt voor verbetering.

2. Plannen

Samen bepalen we wat de volgende stap wordt. Welke oplossing zorgt voor het beste resultaat? We bepalen een koers passend bij jouw ambities.

3. Prestaties

Met iedere zwakke schakel die wordt aangepakt wordt de software sneller en het werkplezier groter. Altijd verzekerd zijn van goede performance? Vertrouw dan op Ultraware - Your Performance Specialist.

Maak een afspraak

Onze experts

Performance

Martijn is Projectmanager bij Ultraware.

"Performanceproblemen zijn niet universeel aan één ding toe te schrijven. Daarom is het ook zo belangrijk om over de grenzen van code, database, netwerkverbinding en servers te kijken.

Bij Ultraware zijn onze projectteams voorzien van alle skills om een totaalbeeld van de situatie te krijgen. Ieder teamlid zet hierdoor zijn specialisatie optimaal in, voor een optimaal resultaat."

Maak een afspraak

Lauwers 18, Assen+ 31 (0) 592 40 88 77info@ultraware.nl

Privacy statement

Ultraware werkt samen met Baas bv aan het ontwikkelen van een Smart Indoor Climate Systeem. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door EFRO van de Europese Commissie.

Klik hier voor meer informatie