0592 40 88 77
HomeSoftware projectenBlogsContact

Databeveiliging & Consultancy

Mijn bedrijfsdata, in goede handen

Het laatste wat je als ondernemer wilt is dat jouw kostbare bedrijfsdata op straat komt te liggen. Of jouw bedrijf nu herstelt van een cyberaanval, of wil voorkomen dat hackers toeslaan; je laat het veiligstellen van de gegevens van jou, je relaties en je klanten niet aan het toeval over.

Voorkom digitale diefstal, inbraak of een hack en vertrouw op de expertise van Ultraware - Your Security Specialist

Plan vandaag nog een afspraakLees meer over onze werkwijze

Datalek

De nachtmerrie van iedere ondernemer

Wanneer cybercriminelen toeslaan en vertrouwelijke informatie of klantgegevens buitmaken staat je wereld op zijn kop. Je krijgt te maken met de Autoriteit Persoonsgegevens, boze klanten en mogelijk zelfs de pers.

Ondernemen doe je het best wanneer jij doet waar je goed in bent, zonder je zorgen te maken over de digitale beveiliging. Voorkom een datalek en vertrouw op de expertise van Ultraware.

Uiteraard is voorkomen beter dan genezen, maar ook als voorkomen geen optie meer is staat Ultraware je met raad en daad bij.

bescherming persoonsgegevens

Van analyse tot zekerheid

Iedere beveiligingsvraag begint met een analyse. Hoe staat het er nu voor, en welke zaken moeten als eerste aangepakt worden om zo snel mogelijk resultaat te leveren?

Onze security experts bepalen de staat van de digitale beveiliging, maar ook de zaken daaromheen. Denk bijvoorbeeld aan de toegankelijkheid van het pand, de beschikbaarheid van informatie op papier of het vermogen van medewerkers om een nepmail te herkennen.

Na deze analyse weet jij precies hoe je bedrijf er voor staat. Samen verbeteren we stap voor stap de security en het bewustzijn, zodat jij kunt doen waar je goed in bent; ondernemen.

Zorgeloos ondernemen

in drie stappen

1. Analyse

Na een gedegen analyse weet je precies welke punten in jouw organisatie extra aandacht nodig hebben. Onze security experts onderzoeken databeveiliging en digitale maatregelen, maar ook medewerkersbewustzijn en andere factoren die misschien wel niets met IT te maken hebben. Zo ontstaat er een volledig beeld, én een goed startpunt.

2. Advies

Wanneer het startpunt bepaald is gaan we in gesprek. Welke eisen stelt jouw organisatie aan de databeveiliging? Wat is jouw einddoel en wat zijn jouw ambities? Samen bepalen we hoe Ultraware jouw business kan helpen om deze einddoelen te halen.

3. Zekerheid

De stap naar zekerheid is altijd maatwerk. Aan de hand van de analyse en ambities wordt bepaald met welke stappen en welke tijdsinvestering het snelst een waardevolle verbetering kan worden gerealiseerd. Of het antwoord nu IT is of een training voor het personeel; Ultraware is Your Security Specialist.

Maak een afspraak

Onze experts

Meer dan een goed wachtwoord

Bouwko is Security Officer bij Ultraware.

"Security gaat verder dan een goed wachtwoord op je applicaties en een goed geconfigureerde firewall. Een goed werkende databeveiliging is de basis, maar uit ervaring blijkt dat veel datalekken door niet-IT gerelateerde oorzaken ontstaan.

Daarom biedt Ultraware een totaaloplossing. De IT op orde, maar ook de processen vakkundig onder de loep genomen en het bewustzijn bij de medewerkers vergroot."

Maak een afspraak
Lauwers 18, Assen+ 31 (0) 592 40 88 77info@ultraware.nl

Privacy statement

Ultraware werkt samen met Baas bv aan het ontwikkelen van een Smart Indoor Climate Systeem. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door EFRO van de Europese Commissie.

Klik hier voor meer informatie