0592 40 88 77
HomeSoftware projectenBlogsContact

Software projecten

Ultraware werkt al 20 jaar aan de mooiste klantprojecten. Hieronder

vind je een aantal voorbeelden van samenwerkingen met onze klanten.

Edu-ix

Ruim een miljoen leerlingen nemen deel aan het voortgezet onderwijs. Maar liefst driekwart daarvan krijgen toegang tot digitale leermiddelen met behulp van Edu-iX; de systemen zijn als het ware een onzichtbare motor van het digitaal leren. Ultraware stond aan de wieg van dit systeem. Nog steeds begeleidt Ultraware als host, ontwikkelaar, ondersteuner en architect dagelijks deze honderdduizenden leerlingen naar plaatsonafhankelijk, digitaal onderwijs.

Bekijk project

Redvan

Sinds 2018 werken we samen met Redvan. Op het eerste oog niet meteen de meest logische partners. In de praktijk een duurzame match. Redvan is sinds 2016 een snelgroeiende softwareleverancier in de varkensvleesindustrie. Een pionier ook in deze branche. Als startup bereikten ze een jaar geleden het punt dat ze een partner nodig hadden. Een partner waarop ze kunnen bouwen, of beter gezegd die software voor hen kan bouwen en liefst ook adviseert en meedenkt.

Bekijk project

Van Smaak

In 2000 is onze partnership met Van Smaak begonnen en sindsdien leveren wij de maatwerksoftware waarmee het gehele proces van bestellen, bereiden en leveren wordt aangestuurd en gemonitord. Inmiddels is ook het gehele facturatieproces geïntegreerd. Een noodzakelijke ontwikkeling die Van Smaak veel heeft opgeleverd.

Bekijk project

Iddink Voortgezet Onderwijs

Iddink Groep is een educatieve dienstverlener. Zij biedt scholen en leerlingen leermiddelen in een geïntegreerde schoolomgeving. Iddink is klant vanaf het eerste uur en nog steeds werken we intensief samen. Wijnand Spring in ‘t Veld en Gijs van der Wielen vertellen over onze samenwerking. Wijnand: “We ontwikkelen schouder aan schouder.”

Bekijk project
  • 1
  • 2
Lauwers 18, Assen+ 31 (0) 592 40 88 77info@ultraware.nl

Privacy statement

Ultraware werkt samen met Baas bv aan het ontwikkelen van een Smart Indoor Climate Systeem. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door EFRO van de Europese Commissie.

Klik hier voor meer informatie