Software projecten

Edu-ix

Ruim een miljoen leerlingen nemen deel aan het voortgezet onderwijs. Maar liefst driekwart daarvan krijgen toegang tot digitale leermiddelen met behulp van Edu-iX; de systemen zijn als het ware een onzichtbare motor van het digitaal leren. Ultraware stond aan de wieg van dit systeem. Nog steeds begeleidt Ultraware als host, ontwikkelaar, ondersteuner en architect dagelijks deze honderdduizenden leerlingen naar plaatsonafhankelijk, digitaal onderwijs.
Lees verder

Iddink voortgezet onderwijs

Iddink Groep is een educatieve dienstverlener. Zij biedt scholen en leerlingen leermiddelen in een geïntegreerde schoolomgeving. Iddink is klant vanaf het eerste uur en nog steeds werken we intensief samen. Wijnand Spring in ‘t Veld en Gijs van der Wielen vertellen over onze samenwerking. Wijnand: “We ontwikkelen schouder aan schouder.”
Lees verder

Van Smaak

In 2000 is onze partnership met Van Smaak begonnen en sindsdien leveren wij de maatwerksoftware waarmee het gehele proces van bestellen, bereiden en leveren wordt aangestuurd en gemonitord. Inmiddels is ook het gehele facturatieproces geïntegreerd. Een noodzakelijke ontwikkeling die Van Smaak veel heeft opgeleverd.
Lees verder

L-Concept Concultancy

L-Concept Consultancy is expert op het gebied van capaciteitsmanagement, flexibilisering en roostering (CFR).
Lees verder