Delphi Moderniseren

Je applicatie en ontwikkelomgeving weer up-to-date

De nieuwste Delphi ontwikkelomgeving biedt jouw ontwikkelteam de mogelijkheid om jouw oude Delphi applicatie weer helemaal op te frissen. Bepaal zelf de look and feel van je ontwikkelomgeving en je applicatie, of breid je software uit met mobiele apps en webapplicaties.
Ultraware is dé Delphi specialist van het noorden. Wij helpen je graag om jouw Delphi omgeving te moderniseren. Zo kun je er weer jaren tegenaan.

ADVIES

Tijd voor een update?

Delphi was in de jaren 90 een pionier op het gebied van objectgeoriënteerd programmeren. Nog steeds werken veel bedrijven met bedrijfsapplicaties gebouwd in Delphi. Toch heeft de taal een stoffig imago. Onterecht! Want met de laatste updates kan jouw Delphi applicatie geschikt gemaakt worden voor iOS, Android en de browser.
Wil je weten hoe jouw applicatie er voor staat? Nodig dan eens een van onze Delphi specialisten uit. Samen bespreken we jouw applicatie, jouw ambities en jouw wensen voor de toekomst. Je weet precies wat er bij een update komt kijken, welke mogelijkheden een update biedt, en hoe het proces in zijn werk gaat.

"Een upgrade zorgt niet alleen voor een betere performance, maar maakt het ook weer onderhoudbaar."

SUPPORT

Ook daarna helpen we je graag

Is de upgrade voltooid? Ook daarna helpen we je graag. We ondersteunen teams in de doorontwikkeling en geven technisch advies over de nieuwste ontwikkeltechnieken en het moderniseren van de code. Zo helpen we vaak bij het aanbrengen van structurele verbeteringen zoals geautomatiseerd testen. Schakel onze hulp in, zoveel en zo vaak als jij wilt, zodat je de nieuwe mogelijkheden optimaal kunt benutten.
We analyseren graag jouw unieke processen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies over waar maatwerk software jouw proces kan ondersteunen
CONTACT OPNEMEN

"De klanten weer blij maken, daar doe je het allemaal voor!"

Ontmoet Marinus en de rest van het team