Your custom software specialist

Elke dag werken wij met gedreven specialisten en onze klanten aan het continu optimaliseren van bedrijfsprocessen. Waarom? Omdat we ervan overtuigd zijn dat ontwikkeling noodzakelijk is om vooruit te komen. Omdat het altijd beter kan. Voor onze klanten, onze medewerkers, onszelf en de wereld. En omdat onze klanten door onze innovatieve oplossingen, eindelijk datgene kunnen waarmaken waar ze van dromen.

We anticipate the future

Op de toekomst inspelen. Eigenlijk benaderen we alles om ons heen op deze manier. Voor jou, onszelf en de wereld. We denken vooruit, omdat we ervan overtuigd zijn dat we nu al kunnen bijdragen aan de toekomst. Idealistisch? Klopt. En we kijken verder, naar de dromen die jij wilt bereiken, waar jij dan wilt staan, waar wij willen staan en hoe we willen dat de wereld er dan uitziet. Wereldverbeteraars? Graag!

Specialist

Wij creëren bedrijfssoftware die jouw organisatie past als een maatpak. En met creëren bedoelen we meer dan enkel bouwen. Samen analyseren we jouw unieke bedrijfsproces tot in detail. We kijken met je mee hoe software dit proces kan ondersteunen en optimaliseren. Samen bepalen we hoe we in korte cycli snel bruikbare meerwaarde kunnen creëren. Deze werkwijze maakt het mogelijk direct bij te sturen indien nodig. Een specialist? Dat zijn we!


Partner

Het gaat volgens ons om het grotere geheel en de langere termijn. Daarom denken wij mee over de processen binnen je organisatie, je dromen en ambities. We nemen de tijd om jou, je organisatie en het bedrijfsproces goed te leren kennen. Zodat we begrijpen waar het echt om gaat. En zodat we een eerlijk advies kunnen geven waar je op kunt bouwen en waar je mee vooruit kunt. Nu, maar ook in de toekomst. Een partner? Altijd!

Optimizer

Jouw specifieke bedrijfsproces is het uitgangspunt, continue optimalisatie realiseren is het doel. Omdat het altijd beter kan. Software optimalisatie is noodzakelijk om je bedrijfsproces steeds weer effectiever en efficiënter te laten verlopen. Optimaliseren en innoveren. Daarmee focussen we op het bereiken van meerwaarde. Niet alleen vandaag, maar ook morgen en later. Een optimizer? Continu!

Vitaalste bedrijf van Drenthe 2018

In 2018 zijn we uitgeroepen tot Het Vitaalste Bedrijf van Drenthe. Volgens jurylid Van den Hoogenband investeert het bedrijf, van alle deelnemende bedrijven in de provincie, het meest in het vitaal houden van zijn medewerkers.

Serge de Mul: “Het is onze droom om met blije en gelukkige medewerkers een bijdrage te leveren aan een duurzame samenleving, Want uiteindelijk zijn zij toch de basis van elk succesvol bedrijf: van blije en gelukkige medewerkers krijg je immers blije en gelukkige klanten. Als je daarop stuurt, in plaats van op omzet, gebeurt de rest vanzelf.“

Ons Team

Arno Ontwikkelaar

Wat hem het meeste aanspreekt in zijn werk? “Het oplossen van technische problemen die in eerste instantie soms onoplosbaar lijken.”

Lees meer over Arno

Monique HRM en Finance

Monique Holl is vanaf het eerste uur betrokken bij Ultraware. "Het is mooi om het bedrijf te zien groeien en daar een bijdrage aan te leveren. Wat dat betreft is het net je kindje."

Lees meer over Monique

MVO

Analyseren, optimaliseren en realiseren doen we niet alleen op het gebied van software. Ook als het gaat om onze omgeving proberen we zo duurzaam, effectief en efficiënt te acteren.

Meer weten? Lees over ons MVO-beleid!

Werken bij Ultraware

Net als onze klanten, is ons bedrijf ook continu in ontwikkeling. Daarom zijn we altijd op zoek naar gedreven en ambitieuze collega’s. Enthousiaste medewerkers die samen met ons het bedrijfsproces van onze klanten willen optimaliseren.

Kom jij ons team versterken?

© 2021 Ultraware Consultancy and Development B.V. All rights reserved.