Ons team kenmerkt zich door gedreven ontwikkelaars, analisten en consultants. Allemaal ambitieuze mensen die samen met jou werken aan het behalen van de beste bedrijfsoplossingen.

Ons Team

Marcus ICT Engineer en Facilitair management

Marcus is de eerste werknemer van Ultraware en 'still going strong'. Zowel intern als extern worden ICT gerelateerde zaken door hem beheerd

Lees meer over Marcus

Petra Office manager

Petra is onze duizendpoot of, zoals ze zelf zegt: "het manusje-van-alles”. Zij zorgt ervoor dat het onze klanten en ons team aan niets ontbreekt.

Lees meer over Petra

Castro en Whisky Sfeermakers

Castro en Whisky zien er niet alleen mooi uit, maar zijn ook nog eens heel lief. Zij leveren samen hun bijdrage aan de goede sfeer op kantoor. Wil je een keer een blokje wandelen met hun? Dan kan je terecht bij Monique.

Lees meer over Castro en Whisky

Pieter Teamlead backoffice development

Pieter streeft als teamleider samen met de developers perfectie na. In de praktijk komt dat neer op het leveren van een zo optimaal mogelijke (totaal-)oplossing voor de klant.

Lees meer over Pieter

Maarten QA manager / scrum master

Of het nu gaat om software, werkprocessen of het onderhouden van relaties, Maarten gaat voor kwaliteit en duurzaamheid.

Lees meer over Maarten

Rick Webdeveloper

Rick vindt het leuk om 'dingen te maken'. Zodoende is hij ook in aanraking gekomen met programmeren. "Dat deed ik eerst als hobby en inmiddels heb ik er mijn werk van gemaakt."

Lees meer over Rick

Frank Tester

Frank vindt het erg interessant om te werken aan hoe hij producten kan verbeteren en eenvoudiger kan maken voor de gebruiker.

Lees meer over Frank

Johan Developer

Johan is developer. "Mijn uitdaging is om processen om te zetten naar werkende software die begrijpelijk is voor de klant."

Lees meer over Johan

Harry Tester/developer

Harry is een developer met jarenlange ervaring. Zijn streven? "Dat wat voor de klant een uitdaging is, samen en stapsgewijs oplossen."

Lees meer over Harry

André Software Architect

André is een van onze software architecten. Hij bedenkt de structuur van de software, zodat er een snel, flexibel en duurzaam systeem ontstaat.

Lees meer over André

Marianne Functioneel analist

Marianne is functioneel analist. Samen met de klant stelt ze de functionele eisen op voor de applicatie die de klant graag wil laten ontwikkelen.

Lees meer over Marianne

Monique HRM en Finance

Monique Holl is vanaf het eerste uur betrokken bij Ultraware. "Het is mooi om het bedrijf te zien groeien en daar een bijdrage aan te leveren. Wat dat betreft is het net je kindje."

Lees meer over Monique

Mitchell Developer

Van het automatiseren van zijn huis, tot het duiken in de zee met zijn vriendin. Mitchell heeft hele diverse hobby’s! Maar wat deze hobby’s gemeen hebben?

Lees meer over Mitchell

Erik Developer

Erik wordt er blij van als iets goed werkt. "Ik wil voordeel behalen voor onze klanten." Hoe hij dat doet? Door de software zo flexibel mogelijk te maken en alleen relevante gegevens te ontsluiten.

Lees meer over Erik

Arjen Developer

Arjen is een developer met elektrotechnische achtergrond. "Ik vond het programmeren van software interessanter." Inmiddels bouwt hij mee aan diverse (nieuwe) applicaties.

Lees meer over Arjen

Bouwko Security & Linux specialist

Bouwko is beveiligingsspecialist en houdt zich bezig met ict-innovaties. Daarnaast ontwikkelt hij mobiele applicaties.

Lees meer over Bouwko

Frank Projectmanager / Webdeveloper

Frank is - zoals hij zelf zegt - 'het mannetje in het midden'. "Ik ben begonnen als programmeur en werk nu als projectmanager op operationeel niveau." Een planner met technische achtergrond dus.

Lees meer over Frank

Arjan Support engineer/tester

Heb je vragen over een project? Dan kom je vaak bij Arjan terecht. “Mijn werkdag kenmerkt zich door het beantwoorden van klantvragen, testen van nieuwe functionaliteiten en het oplossen van andere issues.”

Lees meer over Arjan

Vincent Developer

Werken met grote systemen en het leren van nieuwe technieken, dat vindt Vincent leuk aan zijn baan.

Lees meer over Vincent

Marinus Software Developer

De veelzijdigheid van het programmeren bevalt Marinus het best. Waar hij vrolijk van wordt?

Lees meer over Marinus

Sander Teamlead webdevelopment

Sander is teamleider webdevelopment. Het is zijn taak om het webteam en de projecten te managen.

Lees meer over Sander

Serge CEO

Serge de Mul is eigenaar, systeemanalist en heeft de algemene leiding over Ultraware. Waarom hij Ultraware ooit startte? "Omdat bedrijfsprocessen nog beter ingericht kunnen worden."

Lees meer over Serge

Edwin Developer

Edwin houdt zich als developer veel bezig met mobiele apps en het uitdenken van nieuwe ideeën.

Lees meer over Edwin

Gaston Project- en accountmanager

Gaston houdt graag het tempo erin. Of dat nou tijdens het hardlopen of gitaar spelen is, of tijdens zijn werkzaamheden bij Ultraware.

Lees meer over Gaston

© 2018 Ultraware Consultancy and Development B.V. All rights reserved.