"Jouw focus ligt op de technische laag onder onze geweldige webapplicaties. Je ontwikkelt met goed onderhoudbare code de beste oplossingen en vindt, net als wij, kwaliteit erg belangrijk."

Back-end Webdeveloper

Met 40 gedreven specialisten werken wij elke dag aan de bedrijfsprocessen van onze klanten. Waarom? Omdat deze processen veel beter ingericht en geautomatiseerd kunnen worden. En omdat onze klanten door onze innovatieve oplossingen eindelijk datgene kunnen waarmaken waar ze van dromen. Dit alles doen we al bijna 20 jaar met volle overtuiging met een team dat vooruit denkt en gelooft dat het altijd beter kan.

Steeds meer klanten weten ons te vinden en omdat we graag waarmaken wat we onze klanten beloven zijn we op zoek naar een nieuwe collega: een back-end webdeveloper.

Wij zoeken jou!

Wil jij technisch de beste oplossingen realiseren? Word je enthousiast van het implementeren van API’s en het bouwen aan microservices? Zie jij jezelf werken in een agile scrum team, waarin je van begin tot eind medeverantwoordelijk bent maar natuurlijk niet alles zelf doet? Lijkt het je leuk om te sparren met de software architect over technische oplossingen en lever jij waar nodig pro-actieve input? Lees snel verder, want waarschijnlijk zoeken wij jou!

Je bent bij voorkeur ambitieus en wilt elke dag betere oplossingen leveren dan gisteren. Je vindt samenwerken normaal en stemt gedurende een project continu af over belangrijke zaken. Ook kan je goed omgaan met bijvoorbeeld feedback van een tester. Net als wij vind je kwaliteit en security erg belangrijk. Daarom denk jij al na over security vanaf het begin van een project. En je hebt oog voor goed te onderhouden code en voldoende testdekking.

Herken jij je in de volgende punten?

 • Je hebt HBO of WO werk- en denkniveau en bij voorkeur een relevante opleiding afgerond
 • Je hebt bij voorkeur kennis van/ervaring met PostgreSQL, MySQL, NoSQL, GoLang, REST, SOAP, GIT en microservices
 • Je bent ambitieus en wil elke dag betere oplossingen opleveren dan gisteren
 • Je bent bekend met minimaal een van de volgende talen: PHP, Ruby, NodeJS, GoLang of Scala

Dit hebben we jou te bieden!

 • Betrokken, enthousiaste en ambitieuze collega’s
 • Een informele en gezellige werksfeer
 • De lekkerste koffie uit de beste bonenmachine
 • Mooie klanten uit o.a. de voedingsindustrie, medische wereld, zorg en educatie
 • Ruimte voor persoonlijke groei
 • Wekelijks een gezamenlijke lunch & sportclinic
 • Erg gezellige vrijdagmiddagborrels

Werken bij Ultraware

Duurzaam, effectief en efficiënt. Dat zijn de pijlers waar onze innovatieve oplossingen aan moeten voldoen. En niet alleen onze oplossingen, eigenlijk benaderen we alles om ons heen op deze manier. Zo dragen gezondheid en vitaliteit bij aan het leveren van topprestaties. Daarom ondersteunen wij jou op het gebied van sport, ontspanning en voeding als je hier komt werken. En een goed (werk-)klimaat draagt natuurlijk ook bij aan het opleveren van de beste producten. Je toekomstige werkplek is daarom óók ingericht vanuit deze pijlers, omdat we onze planeet graag groener achterlaten dan deze nu is. Zo hebben we met domotica een CO2 sturende ventilatie gerealiseerd. Hoe meer mensen in een ruimte werken, hoe meer zuurstof het systeem regelt. Daarnaast is het kantoor zelfs zo intelligent ingericht dat het 80% energie en water bespaart. Duurzaam effectief en efficiënt dus. Omdat we denken dat het altijd beter kan. Omdat we vooruitdenken voor de klant, onszelf en de wereld.


Geïnteresseerd? Kom kennismaken!

Ben jij de back-end webdeveloper die we zoeken? Of heb je vragen? Neem contact op met sollicitatie@ultraware.nl en kom langs voor koffie of doe een keer mee met onze wekelijkse sportclinic!

We zijn altijd op zoek naar talent en expertise! Zit er geen passende vacature tussen voor jou maar wil je wel graag bij ons werken? Stuur ons jouw gegevens dan nemen we contact met je op.

 sollicitatie@ultraware.nl

+31 592 87 03 83

© 2021 Ultraware Consultancy and Development B.V. All rights reserved.