"Jij bent verantwoordelijk voor het bouwen en onderhouden van onze applicaties en services. Je werkt mee aan de beste oplossingen en draagt bij aan de verdere ontwikkeling en professionalisering van het team."

Junior Backoffice developer m/v


Met 40 gedreven specialisten werken wij elke dag aan de bedrijfsprocessen van onze klanten. Waarom? Omdat deze processen veel beter ingericht en geautomatiseerd kunnen worden. En omdat onze klanten door onze innovatieve oplossingen eindelijk datgene kunnen waarmaken waar ze van dromen. Dit alles doen we al bijna 20 jaar met volle overtuiging met een team dat vooruit denkt en gelooft dat het altijd beter kan.

Steeds meer klanten weten ons te vinden en omdat we willen waarmaken wat we onze klanten beloven zijn we op zoek naar een nieuwe collega: een Backoffice developer.


Wij zoeken jou!

Ben jij geïnteresseerd in het hele traject van softwareontwikkeling? Boeit zowel service (API) als front-end jou? En bouw je graag aan nieuwe onderdelen van (desktop)applicaties of (web)services, maar vind je het ook leuk om bestaande software te onderhouden? En lijkt het je een uitdaging onderdeel te zijn van een ons backoffice-team dat we willen doorontwikkelen in .Net en Delphi? Check dan zeker de rest van deze vacature, want mogelijk zijn we een match!

Jij wordt enthousiast van het realiseren van technisch mooie oplossingen. Je hebt oog voor detail en stemt zaken natuurlijk soepel af met collega’s uit je team gedurende het gehele proces. Agile en Scrum/kanban zijn bekend terrein voor je en je bent gewend aan of staat open voor het werken met pair-programming en peer-reviews binnen een team. Ook werk je graag mee aan het analyseren en uitwerken van oplossingen voor klanten en de professionalisering van de afdeling d.m.v. frameworks en interne ontwikkeling. En nadenken over security vind je heel normaal, ‘Security by design’ is bij ons namelijk de norm.

Herken jij je in de volgende punten?

 • Je hebt HBO of WO werk- en denkniveau en bij voorkeur ook een relevante opleiding afgerond
 • Je bent ambitieus, analytisch en houdt ervan veelzijdig inzetbaar te zijn
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met .Net (core) ontwikkeling
 • Je hebt bij voorkeur kennis van databases (MSSQL/PostgreSQL)
 • Affiniteit met (micro)services is een pré
 • Kennis van Java en Delphi is geen must, wel sta je open voor het werken in deze taal of andere talen.
 • Je kunt goed afstemmen, feedback verwerken en meedenken over verbeteringen

Dit hebben we jou te bieden!

 • Betrokken, enthousiaste en ambitieuze collega’s
 • Een fulltime werkplek
 • Een informele en gezellige werksfeer
 • De lekkerste koffie uit de beste bonenmachine
 • Mooie klanten uit o.a. de voedingsindustrie, medische wereld, zorg en educatie
 • Ruimte voor persoonlijke groei
 • Wekelijks een gezamenlijke lunch, sportclinic en vrijblijvende vrimibo
 • Een werkplek bij het Vitaalste Bedrijf van Drenthe 2018!

Werken bij Ultraware

Duurzaam, effectief en efficiënt. Dat zijn de pijlers waar onze innovatieve oplossingen aan moeten voldoen. En niet alleen onze oplossingen, eigenlijk benaderen we alles om ons heen op deze manier. Zo dragen gezondheid en vitaliteit bij aan het leveren van topprestaties. Daarom ondersteunen wij jou op het gebied van sport, ontspanning en voeding als je hier komt werken. En een goed (werk-)klimaat draagt natuurlijk ook bij aan het opleveren van de beste producten. Je toekomstige werkplek is daarom óók ingericht vanuit deze pijlers, omdat we onze planeet graag groener achterlaten dan deze nu is. Zo hebben we met domotica een CO2 sturende ventilatie gerealiseerd. Hoe meer mensen in een ruimte werken, hoe meer zuurstof het systeem regelt. Daarnaast is het kantoor zelfs zo intelligent ingericht dat het 80% energie en water bespaart. Duurzaam effectief en efficiënt dus. Omdat we denken dat het altijd beter kan. Omdat we vooruit denken voor de klant, onszelf en de wereld.

De manier waarop wij werken en onze visie op gelukkige medewerkers en gelukkige klanten is niet onopgemerkt gebleven. In 2018 is Ultraware genomineerd voor de titel Drentse Onderneming van het Jaar en we zijn uitgeroepen tot het Vitaalste Bedrijf van Drenthe!


Geïnteresseerd? Kom kennismaken!

Ben jij die Backoffice developer die we zoeken? Of heb je vragen? Neem contact op met sollicitatie@ultraware.nl, kom langs voor koffie of doe een keer mee met onze wekelijkse sportclinic!

We zijn altijd op zoek naar talent en expertise! Zit er geen passende vacature tussen voor jou maar wil je wel graag bij ons werken? Stuur ons jouw gegevens dan nemen we contact met je op.

 sollicitatie@ultraware.nl

  +31 592 87 03 83

© 2020 Ultraware Consultancy and Development B.V. All rights reserved.