"Jij bent verantwoordelijk voor het front-end deel van onze applicaties. Je denkt technisch mee over de ontwerpen met onze functionele analisten en zorgt vervolgens voor een gedegen visuele uitwerking van hoge kwaliteit."

Front-end Webdeveloper

Met 40 gedreven specialisten werken wij elke dag aan de bedrijfsprocessen van onze klanten. Waarom? Omdat deze processen veel beter ingericht en geautomatiseerd kunnen worden. En omdat onze klanten door onze innovatieve oplossingen eindelijk datgene kunnen waarmaken waar ze van dromen. Dit alles doen we al bijna 20 jaar met volle overtuiging met een team dat vooruit denkt en gelooft dat het altijd beter kan.

Steeds meer klanten weten ons te vinden en omdat we zelf ook graag waarmaken wat we onze klanten beloven zijn we op zoek naar een nieuwe collega: een front-end webdeveloper.


Wij zoeken jou!

Werk je graag aan de front-end van een applicatie? Vind je het leuk om een ontwerp met wireframes te realiseren in moderne JavaScript frameworks zoals Vue? Wil jij sparren met een functioneel analist over gemaakte ontwerpen? Om vervolgens de front-end van de applicaties te realiseren binnen het afgesproken design met technisch goed onderhoudbare code? En schrik je niet wanneer we vertellen dat we standaard werken met testers en we geschreven code altijd door collega’s laten reviewen? Check dan zeker de rest van deze vacature, want mogelijk zijn we een match!

Jij wordt enthousiast van de nieuwste technieken en het realiseren van technisch mooie oplossingen. Je hebt oog voor detail en stemt zaken natuurlijk soepel af met collega’s gedurende het gehele proces. Vind je back-end werkzaamheden ook leuk? Graag! Beide werkzaamheden hangen nauw samen en je kunt dus zeker ook meewerken aan de back-end. Nadenken over security vind je normaal, ‘Security by design’ is bij ons namelijk de norm. Een voorbeeld van een project? Het ontwikkelen van een online webportaal waarmee we digitale leermiddelen ontsluiten voor leerlingen van scholen uit Nederland, België en Spanje. Natuurlijk zijn je communicatieve vaardigheden ook goed ontwikkeld. Je werkt namelijk samen met developers, testers en functioneel analisten en bent net als de rest ook verantwoordelijk voor een goede afstemming.

Herken jij je in de volgende punten?

 • Je hebt HBO of WO werk- en denkniveau en bij voorkeur ook een relevante opleiding afgerond
 • Je bent ambitieus, creatief en analytisch
 • Je kunt goed afstemmen, feedback verwerken en meedenken over verbeteringen
 • Je bent bekend met of wilt je graag verder verdiepen in: Vue, Databases, GoLang, HTML, CSS, JavaScript en Rest
 • Je hebt bij voorkeur kennis van design-principles en databases

Dit hebben we jou te bieden!

 • Betrokken, enthousiaste en ambitieuze collega’s
 • Een informele en gezellige werksfeer
 • De lekkerste koffie uit de beste bonenmachine
 • Mooie klanten uit o.a. de voedingsindustrie, medische wereld, zorg en educatie
 • Ruimte voor persoonlijke groei
 • Wekelijks een gezamenlijke lunch & sportclinic
 • Erg gezellige vrijdagmiddagborrels

Werken bij Ultraware

Duurzaam, effectief en efficiënt. Dat zijn de pijlers waar onze innovatieve oplossingen aan moeten voldoen. En niet alleen onze oplossingen, eigenlijk benaderen we alles om ons heen op deze manier. Zo dragen gezondheid en vitaliteit bij aan het leveren van topprestaties. Daarom ondersteunen wij jou op het gebied van sport, ontspanning en voeding als je hier komt werken. En een goed (werk-)klimaat draagt natuurlijk ook bij aan het opleveren van de beste producten. Je toekomstige werkplek is daarom óók ingericht vanuit deze pijlers, omdat we onze planeet graag groener achterlaten dan deze nu is. Zo hebben we met domotica een CO2 sturende ventilatie gerealiseerd. Hoe meer mensen in een ruimte werken, hoe meer zuurstof het systeem regelt. Daarnaast is het kantoor zelfs zo intelligent ingericht dat het 80% energie en water bespaart. Duurzaam effectief en efficiënt dus. Omdat we denken dat het altijd beter kan. Omdat we vooruitdenken voor de klant, onszelf en de wereld.


Geïnteresseerd? Kom kennismaken!

Ben jij de front-end webdeveloper die we zoeken? Of heb je vragen? Neem contact op met Monique Holl en kom langs voor koffie of doe een keer mee met onze wekelijkse sportclinic!

We zijn altijd op zoek naar talent en expertise! Zit er geen passende vacature tussen voor jou maar wil je wel graag bij ons werken? Stuur ons jouw gegevens dan nemen we contact met je op.

m.holl@ultraware.nl +31 592 87 03 83

Leuk, neem contact met mij op!

© 2021 Ultraware Consultancy and Development B.V. All rights reserved.