"Jij bent verantwoordelijk voor het bouwen van de user interface voor gebruiksvriendelijke en interactieve webapplicaties. Je zorgt samen met het interne Vue.js-team voor een gedegen technische uitwerking."

JavaScript/Vue.js Developer

Met 40 gedreven specialisten werken wij elke dag aan de bedrijfsprocessen van onze klanten. Waarom? Omdat deze processen veel beter ingericht en geautomatiseerd kunnen worden. En omdat onze klanten door onze innovatieve oplossingen eindelijk datgene kunnen waarmaken waar ze van dromen. Dit alles doen we al bijna 20 jaar met volle overtuiging met een team dat vooruit denkt en gelooft dat het altijd beter kan.

Steeds meer klanten weten ons te vinden en omdat we zelf ook graag waarmaken wat we onze klanten beloven zijn we op zoek naar een nieuwe collega: een JavaScript/Vue.js Developer.


Wij zoeken jou!

Werk je graag aan de front-end van een applicatie? Vind je het leuk om een ontwerp te realiseren in het Vue.js Javascript framework? Wil jij sparren met een functioneel analist over gemaakte ontwerpen? Om vervolgens de front-end van de applicaties te realiseren binnen het afgesproken design met technisch goed onderhoudbare code? En schrik je niet wanneer we vertellen dat we standaard werken met testers en we geschreven code altijd door collega’s laten reviewen? Check dan zeker de rest van deze vacature, want mogelijk zijn we een match!

Jij wordt enthousiast van de nieuwste technieken en het realiseren van technisch mooie oplossingen. Je hebt oog voor detail en stemt zaken natuurlijk soepel af met collega’s gedurende het gehele proces. Nadenken over security vind je normaal, ‘Security by design’ is bij ons namelijk de norm. Een voorbeeld van een project? Het ontwikkelen van een online webportaal waarmee we digitale leermiddelen ontsluiten voor leerlingen van scholen uit Nederland, België en Spanje. Natuurlijk zijn je communicatieve vaardigheden ook goed ontwikkeld. Je werkt namelijk samen met developers, testers en functioneel analisten en bent net als de rest ook verantwoordelijk voor een goede afstemming.

Herken jij je in de volgende punten?

 • Je hebt HBO of WO werk- en denkniveau en bij voorkeur ook een relevante opleiding afgerond
 • Je bent ambitieus, creatief en analytisch
 • Je kunt goed afstemmen, feedback verwerken en meedenken over verbeteringen
 • Je beheerst de techniek JavaScript
 • Je bent bekend met of wilt je graag verder verdiepen in: TypeScript, Vuex, SPA, HTML, CSS en Rest
 • Ervaring met met Vue.js is absoluut een pré
 • Je hebt bij voorkeur kennis van design-principles

Dit hebben we jou te bieden!

 • Betrokken, enthousiaste en ambitieuze collega’s
 • Een fulltime werkplek
 • Een informele en gezellige werksfeer
 • De lekkerste koffie uit de beste bonenmachine
 • Mooie klanten uit o.a. de voedingsindustrie, medische wereld, zorg en educatie
 • Ruimte voor persoonlijke groei
 • Wekelijks een gezamenlijke lunch & sportclinic
 • Een werkplek bij het Vitaalste Bedrijf van Drenthe 2018!

Werken bij Ultraware

Duurzaam, effectief en efficiënt. Dat zijn de pijlers waar onze innovatieve oplossingen aan moeten voldoen. En niet alleen onze oplossingen, eigenlijk benaderen we alles om ons heen op deze manier. Zo dragen gezondheid en vitaliteit bij aan het leveren van topprestaties. Daarom ondersteunen wij jou op het gebied van sport, ontspanning en voeding als je hier komt werken. En een goed (werk-)klimaat draagt natuurlijk ook bij aan het opleveren van de beste producten. Je toekomstige werkplek is daarom óók ingericht vanuit deze pijlers, omdat we onze planeet graag groener achterlaten dan deze nu is. Zo hebben we met domotica een CO2 sturende ventilatie gerealiseerd. Hoe meer mensen in een ruimte werken, hoe meer zuurstof het systeem regelt. Daarnaast is het kantoor zelfs zo intelligent ingericht dat het 80% energie en water bespaart. Duurzaam effectief en efficiënt dus. Omdat we denken dat het altijd beter kan. Omdat we vooruit denken voor de klant, onszelf en de wereld.

De manier waarop wij werken en onze visie op gelukkige medewerkers en gelukkige klanten is niet onopgemerkt gebleven. In 2018 is Ultraware genomineerd voor de titel Drentse Onderneming van het Jaar en we zijn uitgeroepen tot het Vitaalste Bedrijf van Drenthe!


Geïnteresseerd? Kom kennismaken!

Ben jij de JavaScript/Vue.js Developer die we zoeken? Of heb je vragen? Neem contact op met Monique Holl en kom langs voor koffie of doe een keer mee met onze wekelijkse sportclinic!

We zijn altijd op zoek naar talent en expertise! Zit er geen passende vacature tussen voor jou maar wil je wel graag bij ons werken? Stuur ons jouw gegevens dan nemen we contact met je op.

m.holl@ultraware.nl +31 592 87 03 83

Leuk, neem contact met mij op!

© 2019 Ultraware Consultancy and Development B.V. All rights reserved.