"Jij bent verantwoordelijk voor de structuur van gebruiksvriendelijke en technische geweldige webapplicaties. Je zet hiervoor de grote lijnen uit en zorgt samen met het team voor een gedegen uitwerking."

Senior Web Architect

Met 40 gedreven specialisten werken wij elke dag aan de bedrijfsprocessen van onze klanten. Waarom? Omdat deze processen veel beter ingericht en geautomatiseerd kunnen worden. En omdat onze klanten door onze innovatieve oplossingen eindelijk datgene kunnen waarmaken waar ze van dromen. Dit alles doen we al bijna 20 jaar met volle overtuiging met een team dat vooruit denkt en gelooft dat het altijd beter kan.

Steeds meer klanten weten ons te vinden en omdat we zelf ook graag waarmaken wat we onze klanten beloven zijn we op zoek naar een nieuwe collega: een senior web architect.


Wij zoeken jou!

Zit agile in jouw DNA? Weet jij de vertaalslag te maken naar een technisch fundament en te adviseren over de beste technieken en architectuur? Weet jij met het team op een creatieve wijze de juiste balans te vinden tussen kwaliteit enerzijds en het budget en de planning van de klant anderzijds? Lees dan snel verder, want mogelijk zoeken wij jou!

Je bent bij voorkeur ondernemend ingesteld en handelt pro-actief. Je draait je hand niet om voor complex programmeerwerk en je deelt je kennis graag met collega’s. Feedback geven en ontvangen is voor jou niet nieuw en daar weet je ook lekker soepel mee om te gaan. Net als ons sta jij bewust in het leven en heb je aandacht voor de wereld om je heen. Een voorbeeld van een project? Het ontwikkelen van een platform dat digitale leermiddelen ontsluit voor 700.000 leerlingen binnen het voortgezet onderwijs. Natuurlijk zijn je communicatieve vaardigheden goed ontwikkeld en schrik je niet van het feit dat je straks een heel team gaat aansturen. Tenslotte is de titel 'Tech Lead' er een die jou past als een jas. Jij houdt alle ontwikkelingen bij binnen de ICT en adviseert Serge, de CTO, graag over interessante kansen voor Ultraware.

Herken jij je in de volgende punten?

 • Je hebt HBO of WO werk- en denkniveau en bij voorkeur een opleiding Informatica afgerond
 • De rol van webdeveloper / architect is je al minimaal 5 jaar eigen
 • Je hebt een behoorlijke hoeveelheid code geklopt in de volgende talen: PHP, Ruby, NodeJS of Scala
 • Je hebt kennis van en ervaring met HTML, Javascript en CSS
 • Je hebt bij voorkeur ook kennis van en ervaring met onder andere PostgreSQL, MySQL, NoSQL, GoLang, REST, SOAP, GIT en microservices
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met systemen in een keten
 • Je bent ambitieus en wilt elke dag betere oplossingen opleveren dan gisteren
 • Je kunt én mag een personenauto besturen (rijbewijs B)

Dit hebben we jou te bieden!

 • Betrokken, enthousiaste en ambitieuze collega’s
 • Een fulltime werkplek
 • Een informele en gezellige werksfeer
 • De lekkerste koffie uit de beste bonenmachine
 • Mooie klanten uit o.a. de voedingsindustrie, medische wereld, zorg en educatie
 • Ruimte voor persoonlijke groei
 • Wekelijks een gezamenlijke lunch & sportclinic
 • Erg gezellige vrijdagmiddagborrels

Werken bij Ultraware

Duurzaam, effectief en efficiënt. Dat zijn de pijlers waar onze innovatieve oplossingen aan moeten voldoen. En niet alleen onze oplossingen, eigenlijk benaderen we alles om ons heen op deze manier. Zo dragen gezondheid en vitaliteit bij aan het leveren van topprestaties. Daarom ondersteunen wij jou op het gebied van sport, ontspanning en voeding als je hier komt werken. En een goed (werk-)klimaat draagt natuurlijk ook bij aan het opleveren van de beste producten. Je toekomstige werkplek is daarom óók ingericht vanuit deze pijlers, omdat we onze planeet graag groener achterlaten dan deze nu is. Zo hebben we met domotica een CO2 sturende ventilatie gerealiseerd. Hoe meer mensen in een ruimte werken, hoe meer zuurstof het systeem regelt. Daarnaast is het kantoor zelfs zo intelligent ingericht dat het 80% energie en water bespaart. Duurzaam effectief en efficiënt dus. Omdat we denken dat het altijd beter kan. Omdat we vooruitdenken voor de klant, onszelf en de wereld.


Geïnteresseerd? Kom kennismaken!

Ben jij de senior web architect die we zoeken? Of heb je vragen? Neem contact op met sollicitatie@ultraware.nl en kom langs voor koffie of doe een keer mee met onze wekelijkse sportclinic!

We zijn altijd op zoek naar talent en expertise! Zit er geen passende vacature tussen voor jou maar wil je wel graag bij ons werken? Stuur ons jouw gegevens dan nemen we contact met je op.

 

 sollicitatie@ultraware.nl

+31 592 87 03 83

© 2021 Ultraware Consultancy and Development B.V. All rights reserved.