Wij analyseren en optimaliseren je bedrijfsproces en realiseren je bedrijfssoftware. Daarin werken we samen van een behoefte naar de oplossing. Alles met het doel om meerwaarde voor je organisatie te creëren.

Onze Werkwijze

Software analyse

Wil je je bedrijfsproces efficiënter inrichten? Wij helpen je van een behoefte naar de oplossing. Daarom start elke nieuwe samenwerking met een analyse van het bedrijfsproces. Wat gebeurt er nu? Wat kan nog beter? Het resultaat is een onafhankelijk advies om je bedrijfsproces te optimaliseren.

Software optimalisatie

Je bedrijf is continu in beweging. En als het goed is, groeit de software met je bedrijf mee. Doordat wij je bedrijfsproces nauwkeurig analyseren, weten we waar we kunnen optimaliseren. Stap voor stap, zodat je op een beheersbare manier meer waarde voor je bedrijf kunt realiseren.

Software ontwikkeling

Wat is de beste oplossing? Zodra we weten hoe we je bedrijfsproces kunnen verbeteren, start de uitvoering. Dat doen we volgens een cyclisch ontwikkelproces. Samen kiezen we een te optimaliseren onderdeel en voeren dat uit. Eenmaal live houden we goed in de gaten of de gekozen oplossing het gewenste effect heeft.


Cyclisch ontwikkelproces

De manier waarop wij software ontwikkelen is volgens een cyclisch ontwikkelproces. Dat betekent dat we in een aantal korte periodes (cyclussen) tot het einddoel komen. Binnen elke cyclus wordt een stukje software gerealiseerd, getest en zo snel mogelijk in productie genomen. Vervolgens starten we meteen met de volgende cyclus. De ervaringen en inzichten uit het gebruik van de software in de praktijk, worden direct meegenomen in de volgende ontwikkelperiode. Zo ontwikkelen we stap voor stap jouw bedrijfssoftware. Een methode die zorgt voor een hoogwaardige en effectieve implementatie van functionaliteiten.


Iedere organisatie verdient maatwerksoftware.

Innovatie

Technische innovatie is van levensbelang voor een organisatie. Wij hebben het vermogen om continu te innoveren. Dat zetten we in om nog meer klantwaarde te creëren. Niet alleen voor onszelf, maar juist ook voor jouw organisatie. En de organisaties van onze andere klanten. Want, als we met elkaar blijven innoveren, maken we elkaar elke dag een stukje beter.

Een voorbeeld van een innovatieproject is de nieuwe middleware architectuur die we tijdens ITDevCon 2014 in Milaan presenteerden.


Maatwerk- en standaardsoftware

Iedere organisatie verdient maatwerksoftware. Software die is gebouwd op basis van jouw specifieke wensen en behoeften. In de realiteit ligt dat echter niet altijd binnen je bereik. Dat is ook niet erg, want door slim gebruik te maken van zowel maatwerk- als standaardsoftware, komen we samen een heel eind in het efficiënter inrichten van je bedrijfsproces. En doordat we cyclisch ontwikkelen, houd je grip op je budget.

We maken daarbij veelal gebruik van de volgende standaardsoftwarepakketten zoals Exact, Snelstart, Unit4 en Compenda.

Compenda is het standaardsoftwarepakket van Ultraware, ontwikkeld op basis van onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen van bedrijfssoftware.

Kijk voor meer informatie over Compenda op www.compenda.nl

© 2021 Ultraware Consultancy and Development B.V. All rights reserved.