Ben je toe aan een vernieuwde ontwikkelomgeving van Delphi? Wil je zelf de look en feel bepalen en het uiterlijk moderniseren? Of uitbreiden met apps en webapplicaties? Als specialist op het gebied van Delphi helpen we je graag. We inventariseren je vraag en zetten de Delphi software met veel plezier om naar de nieuwste versies!

Delphi upgrade

Sneller overzicht met een Delphi specialist

Een upgrade van Delphi software grijpt in op de code en dat kan lastig zijn. Bijvoorbeeld het omzetten naar unicode of het rekening houden met de aansturing van externe programma’s en hardware. Wij ondersteunen je graag vanuit onze kennis en ervaring. Met een quickscan geven we snel inzicht in de omvang, zodat je weet waar je aan toe bent. Daarna ondersteunen we je team bij de realisatie van de upgrade of nemen we de gehele upgrade uit handen.


5.000.000 regels code inventariseren we gemiddeld in 1,5 dag

Voordelen Delphi XE

  • Moderne Windows 10 user interface, pas zelf de look & feel aan
  • Betere performance, gebruik de snelheid van 64-bit
  • Ondersteuning voor ontwikkeling van webportals en apps
  • Aantrekkelijke ontwikkelomgeving, programmeer sneller met de nieuwste technieken
  • Krachtige en beter te onderhouden code

Overstappen naar de nieuwste versie

Delphi software wordt vaak gezien als een ouderwetse ontwikkelomgeving, maar wordt nog wel volop gebruikt voor bijvoorbeeld kantoorautomatisering, webservices en industriële automatisering. De verouderde versies (5 tot 7) voldoen niet langer aan de modernere ontwikkelwensen. Gelukkig bieden de nieuwste XE versies wel volop krachtige mogelijkheden om uit te breiden en door te ontwikkelen. Deze versies zijn zelfs geschikt voor de ontwikkeling van apps en zijn dus ook geschikt voor iOS, OSx, Android en Linux, en dat met één codebase!
"EEN UPGRADE MAAKT DELPHI VEEL AANTREKKELIJKER OM MEE TE WERKEN."

André Mussche - Delphi specialistSupport

Is de upgrade voltooid? Ook daarna helpen we je graag. We ondersteunen teams in de doorontwikkeling en geven technisch advies over de nieuwste ontwikkeltechnieken en het moderniseren van de code. Zo helpen we vaak bij het aanbrengen van structurele verbeteringen zoals automatisch testen. Schakel onze hulp in, zoveel en zo vaak als jij wilt, zodat je de nieuwe mogelijkheden optimaal kunt benutten.


Geïnteresseerd?

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor de upgrade van jouw Delphi omgeving? Bel ons op 0592 40 88 77 of vul het contactformulier in om teruggebeld te worden door een van onze specialisten.

Ja, neem contact met mij op!

Vereist
Vereist
Vereist

© 2021 Ultraware Consultancy and Development B.V. All rights reserved.