Wil je medewerkers eenvoudig altijd en overal toegang geven tot bijvoorbeeld roosters en agenda’s? Of klanten snel en gebruiksvriendelijk zelf hun zaken online laten regelen? Met een webapplicatie zet je internet slim in om je bedrijfsproces, bestelproces of klantcontact soepeler en eenvoudiger te laten verlopen.

Webapplicaties

Webapplicaties, altijd en overal benaderbaar

Een webapplicatie is een online platform dat verbonden is met je back-office. Medewerkers, klanten of partners met een account kunnen op deze afgeschermde online omgeving altijd en overal inloggen. Bijvoorbeeld voor het plaatsen van bestellingen, inzien van facturen, wijzigen van gegevens of het bekijken van de voorraad. Elke denkbare toepassing kunnen we realiseren.


Een webapplicatie is:

  • standaard responsive
  • tijdbesparend
  • altijd en overal online benaderbaar
  • veilig en gebruiksvriendelijk

Iedereen verdient maatwerk

Alle applicaties die we ontwikkelen zijn maatwerk. We ontwikkelen namelijk graag een product dat perfect bij jou past. Dat klinkt kostbaarder dan het is. Naast het ontwikkelen van een compleet nieuwe applicatie, blijkt het ook vaak mogelijk om in te haken op je bestaande back-office en deze zelfs uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.
"WE ONTWIKKELEN GRAAG EEN APPLICATIE DIE PERFECT BIJ JOU PAST."

Rick - WebdeveloperEen scherpe focus is het halve werk

We bouwen graag functionele en gebruiksvriendelijke applicaties die naadloos aansluiten bij jouw wensen en het proces in je organisatie. Daarom bespreken we uitgebreid het doel dat je wilt bereiken, welke functionaliteiten daar het beste in ondersteunen en wie de beoogde gebruiker is. Deze stap is essentieel om de juiste focus te bepalen voor de ontwikkeling van je online omgeving.

Samen ontwikkelen in fases

We werken altijd volgens een cyclisch ontwikkelproces, ook wel bekend als SCRUM of Agile. Dat betekent dat we in korte fases een eindproduct ontwikkelen. Na elke fase overleggen we wat de volgende stap wordt, heel transparant. We beginnen zo klein mogelijk, zodat je al snel een duidelijk beeld krijgt van de applicatie. Ook kunnen we al snel functionaliteiten testen met gebruikers. Die betrokkenheid is heel belangrijk. De feedback van jou en de eindgebruikers bepalen de focus.


Staat je webapplicatie live? Dan onderhouden en optimaliseren we deze graag voor je. Zo blijft je online omgeving effectief, veilig, snel en gebruiksvriendelijk.


Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden om een webapplicatie te laten ontwikkelen of vernieuwen? Neem vrijblijvend contact met ons op via
0592 40 88 77 of vul het contactformulier in om teruggebeld te worden door een van onze specialisten.

Ja, neem contact met mij op!

© 2021 Ultraware Consultancy and Development B.V. All rights reserved.