Blog

De AVG: Wat moeten we ermee?

laptop_buiten.jpg

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is met ingang van 25 mei 2018 dé nieuwe privacywet voor de Europese Unie. Het struisvogel tijdperk is voorbij. Graag leggen we uit wat dit betekent en zetten we op een rij wat Ultraware doet en heeft geregeld in het kader van de AVG.

Stage lopen: “Dan werk je ineens voor echte klanten”

Stagiair_Robin.jpg

Het ene moment zit je nog op school en heb je weinig verplichtingen of verantwoordelijkheden. Het volgende moment is het tijd voor je stage en maak je ineens een volledige werkweek, krijg je verantwoordelijkheden en werk je mee aan echte projecten voor echte klanten. Een verandering die Tim en Robin, beide stagiair bij Ultraware, erg goed doet! Robin: “Je leert hier echt hoe het gaat op de werkvloer, dat is heel anders dan op school”.

Stan de dinosaurus

Google_Dinosaur_-_Flickr_-_Dug_Song.jpg

Voor de deur van het Google-gebouw staat Stan de dinosaurus. Stan is een afgietsel van één van de best bewaard gebleven Tyrannosaurus Rex skeletten ter wereld. Het oorspronkelijke fossiel staat in South Dakota. Stan kijkt bezoekers en binnenkomende medewerkers aan met een dreigende blik en opengesperde kaken. Toen Serge afgelopen jaar in Amerika was, bleek dat Stan meer was dan slechts een gimmick.

Webbased of native bedrijfssoftware. Wat is het verschil?

Home_-_Werken_bij_Ultraware.jpg

Je bent op zoek naar nieuwe bedrijfssoftware. Dan sta je voor de keuze; web-based of native bedrijfssoftware? Maar wat is het verschil? Welke keuze is efficiënter, veiliger of goedkoper?

Om deze vragen te beantwoorden, heb je informatie nodig. Daarom helpen wij jou, net als onze andere klanten, graag aan voldoende informatie om tot een goede beslissing te komen.

© 2019 Ultraware Consultancy and Development B.V. All rights reserved.