Blog

Nut en noodzaak van software-onderhoud en -upgrades

Ultraware_Kantoor_Glazenwand_medewerkers.jpg

Je software regelmatig onderhouden en upgraden klinkt logisch. Toch?! We zien het liefst dat klanten kiezen voor regelmatig onderhoud en upgrades. We raden dit dan ook altijd aan. In dit artikel leggen we uit waarom dat zo belangrijk is en wat de consequenties en/of risico’s zijn wanneer je hier niet voor kiest.

Waardevolle studiereis naar Israël

20190619_141031.jpg

Het was weer zover. Rabobank Assen en Noord-Drenthe organiseerde enige tijd geleden voor de vierde keer op rij hun jaarlijkse studiereis. Met een kleine 30 Drentse ondernemers, waaronder Serge, ging de reis oostwaarts voor een week vol inspiratie op het gebied van innovatie en startups.

Blockchain Technologie binnen softwareontwikkeling

Blog_Blockchain.jpg

Binnen Ultraware zien we de Blockchain geheel los van Bitcoins en bekijken we of we met deze technologie bepaalde klanten nog beter kunnen bedienen. Collega Lars weet enorm veel over dit onderwerp en legt uit hoe Blockchain van meerwaarde kan zijn binnen softwareontwikkeling.

Ultraware ISO-gecertificeerd!

Blog-ISO_gecertificeerd-2.jpg

Sinds oktober 2018 is Ultraware 27001 ISO-gecertificeerd én NEN 7510. Dat het iets met informatiebeveiliging te maken heeft weten veel mensen wel. Maar wat betekent het precies voor onze klanten? En wat hebben we hiervoor gedaan en wat betekent dit voor de toekomst?

18 jaar Ultraware, daar mag op gedronken worden!

signing_ultraware_vooraanzicht_1.jpg

Begin november 2018 vierden we onze 18e verjaardag! Tegelijk lanceerden we onze vernieuwde positionering, merkverhaal en bijpassende huisstijl. Het werd een bijzondere, verrassende en inspirerende week voor alle collega’s. Ook hebben we een aantal klanten en relaties verrast. Hieronder een impressie van deze bijzonder feestelijke verjaardag!

© 2021 Ultraware Consultancy and Development B.V. All rights reserved.