Blog

Ultraware ISO-gecertificeerd!

Blog-ISO_gecertificeerd-2.jpg

Sinds oktober 2018 is Ultraware 27001 ISO-gecertificeerd én NEN 7510. Dat het iets met informatiebeveiliging te maken heeft weten veel mensen wel. Maar wat betekent het precies voor onze klanten? En wat hebben we hiervoor gedaan en wat betekent dit voor de toekomst?

18 jaar Ultraware, daar mag op gedronken worden!

signing_ultraware_vooraanzicht_1.jpg

Begin november 2018 vierden we onze 18e verjaardag! Tegelijk lanceerden we onze vernieuwde positionering, merkverhaal en bijpassende huisstijl. Het werd een bijzondere, verrassende en inspirerende week voor alle collega’s. Ook hebben we een aantal klanten en relaties verrast. Hieronder een impressie van deze bijzonder feestelijke verjaardag!

Grip op de kosten bij maatwerk. Zo doen we dat!

c-clamp-cash-close-up-46242_1.jpg

Maatwerk, dat is wat we leveren. De beste oplossing voor jouw probleem, die past als een maatpak. Maar hoe houd je eigenlijk grip op de kosten als we op een agile wijze gaan ontwikkelen? Gelukkig is dat eenvoudiger dan je misschien denkt!

Security, wat is nu veilig?

jason-blackeye-198848-unsplash.jpg

Voor veel klanten is niet duidelijk welke maatregelen een leverancier kan treffen om veilige software te ontwikkelen. En hoe weet je dat een goed verhaal ook echt zo goed is als het klinkt? Wij vertellen graag hoe je meer grip krijgt op die veiligheid.

De AVG: Wat moeten we ermee?

laptop_buiten.jpg

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is met ingang van 25 mei 2018 dé nieuwe privacywet voor de Europese Unie. Het struisvogel tijdperk is voorbij. Graag leggen we uit wat dit betekent en zetten we op een rij wat Ultraware doet en heeft geregeld in het kader van de AVG.

© 2020 Ultraware Consultancy and Development B.V. All rights reserved.