Blog

Stage lopen: “Dan werk je ineens voor echte klanten”

Stagiair_Robin.jpg

Het ene moment zit je nog op school en heb je weinig verplichtingen of verantwoordelijkheden. Het volgende moment is het tijd voor je stage en maak je ineens een volledige werkweek, krijg je verantwoordelijkheden en werk je mee aan echte projecten voor echte klanten. Een verandering die Tim en Robin, beide stagiair bij Ultraware, erg goed doet! Robin: “Je leert hier echt hoe het gaat op de werkvloer, dat is heel anders dan op school”.

Stan de dinosaurus

Google_Dinosaur_-_Flickr_-_Dug_Song.jpg

Voor de deur van het Google-gebouw staat Stan de dinosaurus. Stan is een afgietsel van één van de best bewaard gebleven Tyrannosaurus Rex skeletten ter wereld. Het oorspronkelijke fossiel staat in South Dakota. Stan kijkt bezoekers en binnenkomende medewerkers aan met een dreigende blik en opengesperde kaken. Toen Serge afgelopen jaar in Amerika was, bleek dat Stan meer was dan slechts een gimmick.

Webbased of native bedrijfssoftware. Wat is het verschil?

Home_-_Werken_bij_Ultraware.jpg

Je bent op zoek naar nieuwe bedrijfssoftware. Dan sta je voor de keuze; web-based of native bedrijfssoftware? Maar wat is het verschil? Welke keuze is efficiënter, veiliger of goedkoper?

Om deze vragen te beantwoorden, heb je informatie nodig. Daarom helpen wij jou, net als onze andere klanten, graag aan voldoende informatie om tot een goede beslissing te komen.

Go: een nieuwe en groene programmeertaal

Golang2.png

Een nieuw jaar gaat gepaard met goede voornemens. Bij ons is dat niet anders. Wat het goede voornemen van Ultraware is? Een groot deel van onze programmeurs leren dit jaar een nieuwe programmeertaal genaamd Go. Nog nooit gehoord van deze taal? Dat kan kloppen. Het is nu nog vrij onbekend in Nederland, maar wij geloven dat Go in een korte tijd de belangrijkste programmeertaal gaat worden en PHP gaat vervangen. Je leest hier waarom!

© 2020 Ultraware Consultancy and Development B.V. All rights reserved.