Blog

De 3 ondernemerslessen van Silicon Valley

siliconvalley.png

Samen met 30 Noord-Nederlandse ondernemers naar het Mekka van innovatie: Silicon Valley. Klinkt als een droomreis toch? En Serge kreeg de kans om mee te gaan. Dat het inspirerend zou worden, was te verwachten met bezoekjes aan bijvoorbeeld Alta Motors, Stanford University Campus, B8ta en Autodesk Gallery. Maar ook op het gebied van ondernemen heeft het nieuwe inzichten gegeven. Benieuwd geworden?

Ultraware op Laracon: continue vernieuwing en verbetering

Ultraware.png

23 en 24 augustus 2016 vond de Europese Laracon conferentie plaats in de oude suikerfabriek in Amsterdam. Tijdens dit event komen honderden managers en programmeurs uit de IT wereld samen om de nieuwste versie van Laravel te zien. Aangezien wij gebruik maken van Laravel was ook een deel van het Ultraware team aanwezig. Esther, Jelle, Jerke en Arnoud waren in Amsterdam om ons te vertegenwoordigen.

Beste klant, dat wil je niet!

Ultraware_37.jpg

“Dat wil je niet!” Geen opbeurende zin, toch hoor je het ons vaak zeggen. Tegen collega’s, maar vooral tegen onze klanten. Relaties die we waarderen. Maar waarom zeggen we die zin dan zo vaak? En wat moet jij - ­onze klant ­- daarmee?

Delphi software straks ook geschikt voor Linux

Ultraware_20.jpg

Wil je je Delphi software geschikt maken voor Linux? Dat kan binnenkort dankzij een update van iDera, de ontwikkelaar van de Delphi programmeertaal. Daarmee wordt het mogelijk om in één keer (bestaande) Delphi software geschikt te maken voor Linux. Dat verhoogt de stabiliteit en verlaagt de kosten van je software. We praten je bij.

© 2020 Ultraware Consultancy and Development B.V. All rights reserved.