Blog

Stan de dinosaurus

Google_Dinosaur_-_Flickr_-_Dug_Song.jpg

Voor de deur van het Google-gebouw staat Stan de dinosaurus. Stan is een afgietsel van één van de best bewaard gebleven Tyrannosaurus Rex skeletten ter wereld. Het oorspronkelijke fossiel staat in South Dakota. Stan kijkt bezoekers en binnenkomende medewerkers aan met een dreigende blik en opengesperde kaken. Toen Serge afgelopen jaar in Amerika was, bleek dat Stan meer was dan slechts een gimmick.

Webbased of native bedrijfssoftware. Wat is het verschil?

Home_-_Werken_bij_Ultraware.jpg

Je bent op zoek naar nieuwe bedrijfssoftware. Dan sta je voor de keuze; web-based of native bedrijfssoftware? Maar wat is het verschil? Welke keuze is efficiënter, veiliger of goedkoper?

Om deze vragen te beantwoorden, heb je informatie nodig. Daarom helpen wij jou, net als onze andere klanten, graag aan voldoende informatie om tot een goede beslissing te komen.

Go: een nieuwe en groene programmeertaal

Golang2.png

Een nieuw jaar gaat gepaard met goede voornemens. Bij ons is dat niet anders. Wat het goede voornemen van Ultraware is? Een groot deel van onze programmeurs leren dit jaar een nieuwe programmeertaal genaamd Go. Nog nooit gehoord van deze taal? Dat kan kloppen. Het is nu nog vrij onbekend in Nederland, maar wij geloven dat Go in een korte tijd de belangrijkste programmeertaal gaat worden en PHP gaat vervangen. Je leest hier waarom!

De 3 ondernemerslessen van Silicon Valley

siliconvalley.png

Samen met 30 Noord-Nederlandse ondernemers naar het Mekka van innovatie: Silicon Valley. Klinkt als een droomreis toch? En Serge kreeg de kans om mee te gaan. Dat het inspirerend zou worden, was te verwachten met bezoekjes aan bijvoorbeeld Alta Motors, Stanford University Campus, B8ta en Autodesk Gallery. Maar ook op het gebied van ondernemen heeft het nieuwe inzichten gegeven. Benieuwd geworden?

Ultraware op Laracon: continue vernieuwing en verbetering

Ultraware.png

23 en 24 augustus 2016 vond de Europese Laracon conferentie plaats in de oude suikerfabriek in Amsterdam. Tijdens dit event komen honderden managers en programmeurs uit de IT wereld samen om de nieuwste versie van Laravel te zien. Aangezien wij gebruik maken van Laravel was ook een deel van het Ultraware team aanwezig. Esther, Jelle, Jerke en Arnoud waren in Amsterdam om ons te vertegenwoordigen.

© 2021 Ultraware Consultancy and Development B.V. All rights reserved.