Blog

Waardevolle studiereis naar Israël

20190619_141031.jpg

Het was weer zover. Rabobank Assen en Noord-Drenthe organiseerde enige tijd geleden voor de vierde keer op rij hun jaarlijkse studiereis. Met een kleine 30 Drentse ondernemers, waaronder Serge, ging de reis oostwaarts voor een week vol inspiratie op het gebied van innovatie en startups.

Blockchain Technologie binnen softwareontwikkeling

Blog_Blockchain.jpg

Binnen Ultraware zien we de Blockchain geheel los van Bitcoins en bekijken we of we met deze technologie bepaalde klanten nog beter kunnen bedienen. Collega Lars weet enorm veel over dit onderwerp en legt uit hoe Blockchain van meerwaarde kan zijn binnen softwareontwikkeling.

Ultraware ISO-gecertificeerd!

Blog-ISO_gecertificeerd-2.jpg

Sinds oktober 2018 is Ultraware 27001 ISO-gecertificeerd én NEN 7510. Dat het iets met informatiebeveiliging te maken heeft weten veel mensen wel. Maar wat betekent het precies voor onze klanten? En wat hebben we hiervoor gedaan en wat betekent dit voor de toekomst?

18 jaar Ultraware, daar mag op gedronken worden!

signing_ultraware_vooraanzicht_1.jpg

Begin november 2018 vierden we onze 18e verjaardag! Tegelijk lanceerden we onze vernieuwde positionering, merkverhaal en bijpassende huisstijl. Het werd een bijzondere, verrassende en inspirerende week voor alle collega’s. Ook hebben we een aantal klanten en relaties verrast. Hieronder een impressie van deze bijzonder feestelijke verjaardag!

Grip op de kosten bij maatwerk. Zo doen we dat!

c-clamp-cash-close-up-46242_1.jpg

Maatwerk, dat is wat we leveren. De beste oplossing voor jouw probleem, die past als een maatpak. Maar hoe houd je eigenlijk grip op de kosten als we op een agile wijze gaan ontwikkelen? Gelukkig is dat eenvoudiger dan je misschien denkt!

© 2019 Ultraware Consultancy and Development B.V. All rights reserved.