Blog

Smart Indoor Climate

DSC_6964.jpg

De ambitie: niet één groenste pand, maar misschien wel honderdduizend groenste panden. Maar hoe realiseer je die ambitie wanneer het overgrote deel van de kantoorpanden tenminste twintig jaar oud is? Ultraware sloeg de handen ineen met Cosinuss en de Hanze hogeschool . Het resultaat werd het Smart Indoor Climate systeem wat nu al opzienbarende resultaten boekt.

 ​​​​​​

Nut en noodzaak van software-onderhoud en -upgrades

Ultraware_Kantoor_Glazenwand_medewerkers.jpg

Je software regelmatig onderhouden en upgraden klinkt logisch. Toch?! We zien het liefst dat klanten kiezen voor regelmatig onderhoud en upgrades. We raden dit dan ook altijd aan. In dit artikel leggen we uit waarom dat zo belangrijk is en wat de consequenties en/of risico’s zijn wanneer je hier niet voor kiest.

Waardevolle studiereis naar Israël

20190619_141031.jpg

Het was weer zover. Rabobank Assen en Noord-Drenthe organiseerde enige tijd geleden voor de vierde keer op rij hun jaarlijkse studiereis. Met een kleine 30 Drentse ondernemers, waaronder Serge, ging de reis oostwaarts voor een week vol inspiratie op het gebied van innovatie en startups.

Blockchain Technologie binnen softwareontwikkeling

Blog_Blockchain.jpg

Binnen Ultraware zien we de Blockchain geheel los van Bitcoins en bekijken we of we met deze technologie bepaalde klanten nog beter kunnen bedienen. Collega Lars weet enorm veel over dit onderwerp en legt uit hoe Blockchain van meerwaarde kan zijn binnen softwareontwikkeling.

Ultraware ISO-gecertificeerd!

Blog-ISO_gecertificeerd-2.jpg

Sinds oktober 2018 is Ultraware 27001 ISO-gecertificeerd én NEN 7510. Dat het iets met informatiebeveiliging te maken heeft weten veel mensen wel. Maar wat betekent het precies voor onze klanten? En wat hebben we hiervoor gedaan en wat betekent dit voor de toekomst?

© 2020 Ultraware Consultancy and Development B.V. All rights reserved.